Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout 4 ve Skyrim Xbox Series X Güncellemesi Alacak

Fallout 4 ve Skyrim Xbox Series X Güncellemesi Alacak

Bethesda’nın sevilen oyunları Fallout 4, Fallout 76 ve Skyrim Xbox Series X güncellemesi alıyor. Detaylar haberimizde.

Yakın zamanda Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek olan Bethesda oyunları Xbox Series X ve Series S için güncelleme alacak. Güncellemelerden sonra oyunlarda büyük oranda FPS artışı olması ve yeni nesil konsol teknolojilerine daha uygun halde çalışması bekleniyor.

Avrupa Komisyonu’nun Microsoft’un Bethesda’yı satın alma işlemini onaylamasıyla beraber stüdyonun oyunları Xbox Game Pass hizmetine eklenmeye başlandı. Bu bağlamda Dishonored Definitive Edition, Fallout 4, Fallout 76, Prey ve The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Game Pass kullanıcıları tarafından oynanabilecek. FPS artıran güncellemeyle beraber Bethesda’nın sevilen oyunları yüksek kare sayısına sahip olacak.

Konu hakkındaki açıklama ise en son yapılan Xbox podcast kapsamında duyuruldu. Microsoft’ta görev alan Larry Hryb ve Jeff Rubenstein, eklenecek beş oyunda 30 FPS’ten 60 FPS’e doğru bir artış olacağını ifade etti. Oyuncular Skyrim Xbox Series X ya da Series S versiyonunda diledikleri zaman bu ayarı devre dışı bırakabilecek ve orijinal kare sayılarına dönüş yapabilecek.

Fallout 4’ün Xbox Series X üzerindeki performansını artıran farklı modlar bulunuyordu. Yeni güncellemeyle beraber bu özellik de resmi hale gelecek ve FPS sayıları 60’a sabitlenecek. Özellikle konsollar üzerindeki vahim performansı ile tanınan Fallout 76 da FPS artışı sayesinde yeni nesil Xbox konsollarında daha stabil bir şekilde oynanabilir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir