Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout 76, Geçici Bir Süreliğine Bedava Oynanabiliyor!

Fallout 76, Geçici Bir Süreliğine Bedava Oynanabiliyor!

Sürpriz bir hamleyle Fallout 76 oyununu 26 Ekim’e kadar bedava oynanabilir yapan Bethesda, oyunda büyük bir indirimle de karşımıza çıktı.

Ebeveyn şirketi birkaç hafta önce Microsoft tarafından satın alınan Bethesda, sevilen RPG oyunu Fallout 76’da büyük bir kampanya başlattı. 26 Ekim tarihine kadar oynaması bedava olan oyunda ayrıca %60 indirim fırsatı da oyunculara sunuldu. Oyunun Wastelanders Deluxe Edition versiyonundaki indirim ise %50. Bu indirim oranlarıyla birlikte Steam üzerinden Fallout 76’yı 51.60 TL’ye, Fallout 76, Raiders Content Bundle, Settlers Content Bundle setini içeren versiyon Wastelanders Deluxe Edition’ı ise 99.50 TL’ye satın alabiliyorsunuz.

Fallout 76 Bombs Drop indirimi

26 Ekim’e kadar bedava oynayabileceğiniz oyunu bütün platformlardan indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.

PlayStation 4 fiyatı: 71.60 TL
Steam fiyatı: 51.60 TL
Xbox One fiyatı: 72.50 TL

Bedava deneme sürecinde oyunu oynayıp satın almanız durumunda ilerlemeniz kaydedilecek ve kaldığınız yerden oynamaya devam edebileceksiniz. Oyunun ücretsiz deneme sürümüne Wastelanders ve Nuclear Winters DLC’leri de dahil olacak, böylece oyunun eklentilerini de indirimli fiyata satın almadan önce deneme şansı yakalayabileceksiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir