Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout 76, Wastelanders Güncellemesiyle Steam’e Geliyor!

Fallout 76, Wastelanders Güncellemesiyle Steam’e Geliyor!

Bethesda yapımı post-apokaliptik oyun Fallout 76 ‘ya gelecek olan büyük güncelleme Wastelanders için trailer videosu yayınlandı.

Premium hesap mevzusu işleri biraz karıştırsa da Fallout serisinin son oyunu iyiye gidiyor gibi gözüküyor. Gelecek olan büyük güncelleme oyuna yeni görevler ve karakterler getirecek. Oyuna sahip olan herkes Wastelanders güncellemesinden yararlanabilecek. Güncellemeyi alabilmek için bir premium hesaba ihtiyacınız olmayacak.

Oyuna gelecek olan büyük güncellemeyle birlikte Fallout 76’nın Steam raflarında yerini alacağını da bildirmeden geçmeyelim. Hem Fallout 76: Wastelanders hem de Fallout 76: Wastelanders Deluxe Steam’den satın alınabilecek. Oyunun fiyatı hakkında kesin bir bilgi olmasa da şu anki ortalama fiyatlarına bakarak Steam’de yaklaşık 90-100 TL’lik bir fiyattan satışa sunulmasını bekliyoruz. 7 Nisan’da gelecek olan Wastelanders güncellemesinin detaylarını öğrenmek için Bethesda’nın yayınladığı resmi yazıya buradan ulaşabilir veya üstteki trailerı izleyebilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir