Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Fragman Videosu Sızdırıldı

Far Cry 6 Fragman Videosu Sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan PlayStation Store listelemesinden sonra Far Cry 6 fragman videosu da sızdırılarak internetin çeşitli platformlarında yerini aldı.

Far Cry 6 fragman

Sızdırılan fragman Reddit ve birçok video platformu üzerinde yayınlandı. Giancarlo Esposito’nun hayat verdiği diktatör Anton Castillo ve oğlu Diego’yu gösteren video, bir baba ve oğul arasındaki diyalogu ekrana taşıyor. Oynanışa dair görüntüler bulunmayan sinematik fragmanda, devrim mücadeleleri, halk ve asker arasındaki çatışmalar görülüyor.

Far Cry 6 fragman videosu, oyunun sızdırılan posterinden hatırlayacağımız genç adam Diego ile başlıyor. Sinematik, Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan Anton Castillo’nun odaya girmesiyle devam ediyor. Oğluna bırakacağı mirastan söz eden diktatör, hükmü altındaki Yara ülkesini bir el bombası metaforuyla anlatırken; Far Cry 4’ü anımsatan yerel savaşçılar ve otorite arasındaki çatışmalara şahit oluyoruz. Dört dakika uzunluğundaki fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izlemek mümkün olsa da fragman her an Youtube üzerinden kaldırılabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=FzCQmICEGBI

Sinematik fragmanda oyundaki atmosfere dair etkileyici görüntülere şahit olurken oyunun ana kötüsü olduğunu tahmin ettiğimiz karakter aşağıdaki cümleleri kuruyor:

“Şimdi beni takip et. Bir gün El Presidente olacaksın. Bizim insanlarımız nasıl mutlu olunur bilmez. Bölünmüşlerdir, kararsızlardır. Kalbin sevgiyle de dolu olsa, onlar için en iyisini istesen de ve onları kurtarmak istesen de senden nefret edecekler Diego. Yaptığın ve söylediğin her şey onların gözünde kötü olacak. Sana çığlıklarla karşılık verip, senin şeytan olduğunu söyleyecekler. Sana bir canavar diyecekler. Sana önerecekleri şey ise ölümün olacak. Şimdi söyle bana, sen bir şeytan ya da bir canavar mısın?

Çünkü bizim ülkemiz aynı bu el bombası gibidir ama iki parçadan oluşmuştur. Halkımız ve sen. Bu ikisini çok sağlam tutmalısın. Yoksa hepimiz havaya uçarız.

Şimdi beni anladın mı?

Kanıtla.”

 

Ubisoft Forward

Ubisoft’un merakla beklenen Assassin’s Creed Valhalla ve Far Cry 6 oyunlarına dair birçok detay geçtiğimiz hafta içerisinde birçok kez sızdırıldı. Firmanın aslında bir PR çalışması uyguladığı ve sızıntılardan sorumlu olduğu ise tahminler arasında. 12 Temmuz tarihinde yapılacak Ubisoft Forward etkinliğinde görmeyi beklediğimiz en önemli içeriklerin sızdırıldığını söyleyebiliriz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir