Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Oynanış Fragmanı 28 Mayıs’ta Yayımlanacak

Far Cry 6 Oynanış Fragmanı 28 Mayıs’ta Yayımlanacak

Far Cry 6 oynanış fragmanı 28 Mayıs tarihinde görücüye çıkacak. Far Cry serisinin son halkası oyuncuları yeni bir iç savaşa götürecek.

Canlı yayın serinin merakla beklenen yeni oyununa dair birçok detayı gözler önüne serecek ve geliştirici firma Ubisoft’un resmi Twitch hesabında başlayacak. Dileyenler aynı yayını resmi YouTube kanalı üzerinden de izleyebilecek. Far Cry 6 oynanış yayını 28 Mayıs Çarşamba günü saat 19:30’da başlayacak.

Ubisoft resmi YouTube kanalı üzerinde yayın öncesi bir fragman yayımladı. Fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Otuz beş saniyelik duyuru videosu ise Anton Castillo’nun sözlerine yer veriyor. Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan diktatör Yaralı yurttaşlarına sesleniyor.

“Yara’nın gerçek yurttaşları,

Size sözümdür. Sahte Yaralılar kaos, karışıklık ve kuru gürültü yayarken, ben Yara’yı korumak için sizin yanınızda olacağım. İlerlemek için fedakarlıklarda bulunacağız ve cenneti yeniden inşa edeceğiz!”

Ünlü aktör Giancarlo Esposito’nun Anton Castillo adlı karakter olarak yer aldığı yapım oyuncuları Yara adlı kurgusal bir ülkeye götürecek. Yara ise kırk yılı aşkın bir süre boyunca dış dünyadan adeta izole edilmiş ve diktatörün altında ezilmiş bir ülke olarak karşımıza çıkıyor. Fransa merkezli oyun geliştiricisi Ubisoft Yara ülkesini oluşturma sürecinden bahsetti. Geliştiricilerin Anton Castillo’nun hakimiyeti altına aldığı Yara’yı oluştururken Küba’da uzun bir süre vakit geçirdiği belirtildi.

Her oyununda oyuncuyu geniş açık dünyalara bırakan Far Cry serisi, son oyunuyla beraber harita tarafında daha farklı bir yol izleyecek. Önceki oyunlarında kırsallar ve ormanlık alanlarda mücadele eden oyuncular, Far Cry 6’da şehir sokaklarında direniş savaşlarına katılacak. Far Cry 6 oynanış videosu hem oyunun temel mekaniklerini hem de açık dünya etkinliklerini büyük oranda gözler önüne serecek.

Oyunun Ubisoft Forward kapsamında yayımlanan duyuru fragmanını ise aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir