Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 21 ve Madden 21 İlk Videoyla Oyuncuların Karşısına Çıktı!

FIFA 21 ve Madden 21 İlk Videoyla Oyuncuların Karşısına Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde duyurulan, efsane futbol simülasyonu serisi FIFA’nın yeni oyunu FIFA 21, EA Play Live etkinliğindeki ilk trailerla oyunculara sunuldu.

Yıllardır severek oynanan serinin bir sonraki nesil için çıkacak oyunundan ilk fragman geldi. FIFA 21’in ilk videosunda öne çıkan isim Paris Saint-Germain takımının genç yıldızı Kylian Mbappe olurken videoda Amerikan futbolundan esintiler de görmekteyiz. Videoda futbolun yaşattığı hisler, oynanış anında gelen duygulardan bahsediliyor. Fakat hayranları üzecek bir haber: Herhangi bir oynanış görüntüsü yok. Fragmandaki görüntüler oyun motorundan.

FIFA ve Madden videolarının ayrı ayrı yayımlanmaması, tek başlık altında olması doğal olarak oyunculara yapılan yenilikleri sorgulattı. Birçok kişi tek videoda yayımlanan oyunlarda fazla değişik yapmadıklarını düşünüyor. Oyuncuların FIFA 21 beklentisi ise oyun içindeki gecikmelerin düzeltilmesi.

“FIFA 21’de ve Madden 21’de Yeni Seviyeyi Hisset” başlığıyla EA Play Live etkinliği kapsamında yayımlanan videonun dışında da etkinlikte birçok şeyden bahsedildi. Apex Legends’ın Steam’e, Switch’e geleceği ve çapraz platform desteği alacağı açıklanırken yıllardır beklenen Skate serisinin de Skate 4 ile geri döneceği oyunculara açıklandı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir