Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy 16, PlayStation 5 İçin Geliyor!

Final Fantasy 16, PlayStation 5 İçin Geliyor!

Final Fantasy 16, PlayStation 5 exclusive oyunu olarak geliyor. Detaylar haberimizde.

Dün yapılan PlayStation 5 etkinliğinde Final Fantasy serisinin devam oyunu olan Final Fantasy 16 için sinematik bir fragman yayınlandı. Bildiğiniz gibi önceki oyunları olan Final Fantasy 7 Remake, oyuncular tarafından oldukça olumlu yorumlar aldı. Yakın zamanda oyuncularını bir sürü oyuna boğan seri, dün itibariyle yapılan PlayStation 5 etkinliğinde FF 16 adlı oyunu gösterdi.

Final Fantasy VII Remake’in Satışları 5 Milyon’u Geçti!

Naoki Yoshida önderliğinde geliştirilen oyun aynı zamanda PlayStation 5’e özel bir oyun olma özelliğine sahip. Ayrıca oyun PC platformuna da daha sonraki günlerde çıkışını yapacak. JRPG türünde olan FF 16 için henüz fiyat ve çıkış tarihi belli değil ancak oyunun fragmanı yayınlandı. İşte FF 16 için yayınlanan fragman:

Görsel olarak oyun bizlere pek bir şey sunmasa da gerek müzikleri, gerek atmosferi ile oyunculara oldukça keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Ayrıca oynanış görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla, FF16, oyunculara hack and slash tarzında bir oynanış vadediyor. Siz de oyun hakkındaki görüşlerinizi, fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir