Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy 7 Remake Demo’su PlayStation Store’a Çıktı

Final Fantasy 7 Remake Demo’su PlayStation Store’a Çıktı

Final Fantasy 7 Remake için hazırlanan demo PlayStation Store’a geldi. Oyunun demosunu PlayStation Store’dan ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Final Fantasy serisinin 1997 yılında geliştirilen 7.oyunu için bir remake (yeniden yapım) hazırlanıyordu. Tomb Raider serisinin de yapımcısı olarak tanıdığımız Square Enix tarafından hazırlanan Final Fantasy VII Remake için bir demo da hazırlandı. Oyunun kendi Twitter hesabından paylaştığı video ile birlikte de demonun PlayStation Store‘da erişilebilir olduğunu öğrenmiş olduk. An itibariyle oyunun demosunu PlayStation Store‘dan ücretsiz bir şekilde temin edebiliyorsunuz.

Twitter‘da yapılan açıklamada oyunun demosunu PlayStation Store için çıkarttıklarını belirten firma “Hemen indirin ve kendi hikayenin başlangıcını kendiniz deneyimleyin.” diye de ekledi. Eğer ki bir PS4 sahibiyseniz demoyu indirip bir denemekten ne zarar çıkar ki?

Final Fantasy 7 Remake

Yoshinori Kitase‘nin yapımcılığını üstlendiği Final Fantasy VII Remake bir sıkıntı çıkmadığı taktirde 10 Nisan 2020’de PlayStation 4‘e özel olarak çıkacak ve biz oyuncularla buluşacak. O zamana kadar oyunun demosunu da defalarca kez bitireceğimize eminim! Unutmadan belirtelim Final Fantasy VII Remake sadece 2021 yılına kadar PlayStation‘a özel olarak kalacak. 2021’den itibaren oyunu diğer platformlarda da görebileceğiz.

Bakalım Square Enix ve Yoshinori Kitase bize Final Fantasy‘nin yeni Remake ile neler sunacak? Demo’yu deneyecek misiniz? Bunun gibi oyun haberlerimize daha hızlı ulaşabilmek için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir