Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy VII Remake ve Marvel’s Avengers Ertelendi!

Final Fantasy VII Remake ve Marvel’s Avengers Ertelendi!

Yapımcı firma Square Enix, Marvel’s Avengers ve Final Fantasy VII Remake’in ertelendiğini duyurdu. Vaatlerin karşılanacağı yönünde açıklamalar yapıldı. Detaylar haberimizde! 

Square enix

Square Enix‘in yapımcılığını üstlendiği iki oyun ile ilgili yapılan duyuruda, ekstra geliştirmeler sebebiyle ertelemenin gerçekleştiği söylendi.

Duyuru itibarıyla Marvel’s Avengers 4 Eylül‘e, Final Fantasy VII Remake ise 10 Nisan‘a kadar ertelendi.

ZAMAN GEREK

İki geliştirici de aynı duruma değinerek açıklamalarını yaptılar. Final Fantasy VII Remake‘in yapımcısı Yoshinori Kitase “Bu zor kararı; kendimize birkaç hafta bile olsa zaman yaratarak oyuna son bir cila atmak ve oyuncularımıza en iyi tecrübeyi yaşatmak için veriyoruz. Ekinin lideri olarak ve bunun sadece kısa bir gecikmeye sebebiyet vereceğini bilerek tüm oyuncularımızdan özür diliyorum.” açıklamalarında bulunurken Crystal Dynamics stüdyosunun eş başkanları Scot Amos ve Ron Rosenberg “Size Marvel’s Avengers’ı sunmak için yola çıktığımızda size; özgün bir hikaye, içine alan co-op yapısı ve yıllarca gelecek zorlu bir içerik sunmayı hedefledik. Erteleme sonucunda elimize geçen bu zamanda; oyuna son bir tonlama, bir cila ile hayranların beklentisi karşılayan ve hak ettiklerini aldıkları bir eser ortaya çıkarma yönünde çalışmalar yapacağız.” dedi.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir