Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy XIV PlayStation 5 Açık Beta Dönemi Başlıyor

Final Fantasy XIV PlayStation 5 Açık Beta Dönemi Başlıyor

Square Enix, serinin yeni oyunu Final Fantasy XIV PlayStation 5 sürümünün açık beta tarihini duyurdu. Detaylar haberimizde.

Gün içerisinde sevilen MMORPG’nin ek paketi Endwalker için de tarih verilmişti. Square Enix sevilen MMO oyununu PlayStation 5 sürümündeki açık betasına dair bir duyuru daha yaptı.

Yapılan açıklamaya göre Final Fantasy Online PlayStation 5 açık betası 13 Nisan 2021 tarihinde başlayacak. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda bir fragman videosu da paylaşıldı.

Verilen diğer detaylar arasında açık betanın 4K çözünürlüğü destekleyeceği ve çok daha hızlı yüklemelere sahip olacağı da belirtildi. Final Fantasy 14 Online’ı heyecanla bekleyen oyuncular birkaç ay sonra açık betaya yeni nesil konsolları üzerinde giriş yapabilecek.

Final Fantasy XIV aboneliğine PlayStation 4’te sahip olan oyuncular ise PlayStation 5’e yükseltilmiş sürüme herhangi bir ücret ödemeden erişebilecek. Geriye uyumluluk teknolojisinden yararlanan yapım yeni nesil Sony konsolunun potansiyelinden de yararlanacak.

Halihazırda PC ve PlayStation üzerinde sağlam bir kitleye sahip olan Final Fantasy XIV, 10.yılını Endwalker paketi ile taçlandıracak. 2021’in sonbahar aylarında çıkış yapacak olan ek paket ise seviye sınırını 80’den 90’a çıkaracak. Aynı zamanda Garlemald, Thavnair ve Radz-at-Han şehri gibi devasa bölgeler de MMORPG oyununa eklenecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir