Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite: Save the World İçin Mac Desteği Kesiliyor!

Fortnite: Save the World İçin Mac Desteği Kesiliyor!

Uzun zamandır şiddetle süren Apple – Epic Games tartışması, Fortnite: Save the World için Mac’teki desteğin kesilmesine sebep oldu.

Epic Games, tartışmaların sonucunda Mac cihazlardaki oyunlarına güncelleme getiremediğini, bu sebeple de Save the World’ün artık oynanamayacağını duyurdu. Epic Games, internet sitesinden yaptığı açıklamayla oyunun 23 Eylül’den itibaren Mac cihazlarda oynanmayacağını açıkladı.

Oyunda şu ana kadar mikro ödeme yapmış olan oyunculara ise harcadıkları miktar geri verilecek. 17 Eylül 2019 ve 17 Eylül 2020 arasında macOS’ta Dünyayı Kurtar Kurucu veya Başlangıç Paketlerini satın alan oyuncuların bütün parası iade edilecek. Bu süreçte macOS’larda alınan bütün lamalara harcanan V-Papeller de oyunculara geri dönecek. 17 Eylül’den itibaren Dünyayı Kurtar paketleri macOS’ta satın alıma kapatılacak. Epic Games, iadelerin hesaplara gelmesinin 2 Ekim’e kadar sürebileceğini de açıkladı.

Fortnite: Save the World versiyonunun aksine oyunun battle royale versiyonu hâlâ oynanabilir halde olsa da güncelleme alamayacak. Apple’ın politikası yüzünden güncelleme yapamadığını belirten Epic Games, Mac kullanıcılarının Fortnite: Battle Royale’i v13.40 sürümünde oynamak zorunda kalacaklarını açıkladı. Fortnite’ın son sürümü PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, GeForce Now, Android, Epic Games uygulaması ve Samsung Galaxy Store aracılığıyla oynanabiliyor..

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir