Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Travis Scott Etkinliğine 27.7 Milyondan Fazla Kişi Katıldı

Fortnite Travis Scott Etkinliğine 27.7 Milyondan Fazla Kişi Katıldı

Epic Games’in popüler oyununda üç gün boyunca düzenlenen Fortnite Travis Scott etkinliğine yaklaşık 27.7 milyon kişi katılım gösterdi.

Epic Games, Fortnite’ta düzenlediği etkinlikle dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Üç gün boyunca beş farklı performansın oyunu oynayanlara sergilendiği etkinliğe 27.7 milyondan fazla kişi katılım gösterdi. Toplam katılım sayısı ise 45.8 milyon civarında.

Etkinliğin başladığı perşembe günü oyuna 12.3 milyon kişi girmişti. Böylesi bir etkinlik için en fazla kişiye ulaşma konusunda rekor kıran Epic Games, geçtiğimiz yıl düzenlediği sanal Marshmello konserinde on milyon izleyiciye ulaşabilmişti. Kendi rekorunu kırıp karantina günlerinde insanlara sanal bir sosyallik duygusu tattıran Fortnite, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

“Travis Scott etkinliğine katılan, içerik üreten herkese teşekkür ediyoruz!

27.7 kişi, beş konserle birlikte toplamda 45.8 milyon katılıma ulaşan etkinlikte aktif olarak gerçekten de astronomik bir deneyim yarattı.”

Etkinlikte dev bir Travis Scott hologramı Fortnite haritasını kaplıyordu. Sanatçının yeni şarkılarının duyulduğu oyun haritasının havası, dev Travis hologramı tarafından değiştiriliyordu.

travis scott fortnite

Epic Games’in insanların böylesine sıkıldığı bir ortamda sosyal bir etkinliği simüle etmesi beğeni topladı. Oyuncular bu tarz etkinliklerle daha çok eğlenmek istiyorlar.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir