Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Tron İşbirliğini Duyurdu

Fortnite Tron İşbirliğini Duyurdu

Popüler kültürün sevilen markaları ile yaptıkları işbirliklerine devam eden Fortnite Tron kostümlerini oyun mağazasına eklemiş vaziyette. Detaylar haberimizde.

Son yılların en popüler oyun türlerinden olan battle royale’in modası kolay geçecek gibi görünmüyor. Türün en başarılı yapımlarından olan Fortnite‘ta sürekli güncellenen içeriği, rekorlar kıran oyun içi etkinlikleri ve oynanışa kattığı yeni ögeler ile daha uzun yıllar adından söz ettirmeye aday görünüyor. Daha önce Fortnite için Star Wars, God of War, Mandalorian, Marvel, DC, HALO ve diğer pek çok popüler yapım ile işbirliğine gitmiş olan Epic Games bu kez de işbirlikleri arasında sevilen bilim kurgu filmi Tron‘u eklemiş durumda.


Steven Lisberge‘in yönettiği ilk filmi ile karşımıza 1982 yılında çıkmış olan film 2010 yılında ise Tron: Legacy ile seyircilerle yeniden buluştu. Oldukça gelişmiş bir teknoloji ile insanların kendilerini ağa yükleyerek bambaşka bir fütüristik boyuta geçtikleri Tron evreninin Fortnite ile buluşması da bir hayli görkemli olmuş vaziyette. Son Çağrı adlı koleksiyon ile oyuna eklenen Tron kostümleri oyunculara Güvenlik Duvarı,  Paket, Bit Akışı, Tuş ve Bant Genişliği, Yükleme, Deşifre, Sunucu, Veriyolu ve Yükleme gibi pek çok farklı görünüm sunuyor. Bunların yanı sıra Işık Motoru planör ile Kimlik Diski kazması ve sırt süsü de oyuncuları bekleyen kozmetikler arasında. Tüm bunların yanı sıra Fortnite içerisinde Tron temalı bir etkinliğin de karşımıza çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir