Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Twitter ‘da Oyuncular Tarafından Protesto Ediliyor

Fortnite Twitter ‘da Oyuncular Tarafından Protesto Ediliyor

Fortnite Twitter üzerinden başlatılan bir hashtag çalışması ile oyuncular tarafından protesto oklarının hedefi oluyor. Detaylar haberimizde.

Fortnite Chapter 2 ile büyük bir değişim geçiren Fortnite geçtiğimiz aylarda başlayan 2. sezonu ile de oyuna birçok yenilik eklemişti. Oyun içeriğinin sürekli yeni etkinlikler ve içerikler ile desteklenmesine bağlı olarak oyuncuların da durumdan memnun kalması bekleniyor. Ancak Fortnite cephesinde işler pek de beklendiği gibi gitmiyormuş gibi görünüyor. Bazı oyuncular tarafından Fortnite Twitter üzerinden eleştiri yağmuruna tutuluyor ve oyundaki sorunların giderilmesi isteniyor.

Popüler battle royale oyunu son günlerde oyuncu sayısındaki artışla göze çarpsa da bu oyuncu artışının sebebinin COVID-19 salgını olduğunu anlamak da hiç de zor değil. Fortnite için işler iyi gidiyor gibi görünse de oyuncuların temelde etkinlik ve içeriklerden daha büyük problemleri var. Bu problemlerin başında ise oyunun eşleştirme sistemi geliyor. Oyunun yeni eşleştirme sistemi hayata geçirildiğinden beri oyuncuların büyük bir çoğunluğuna göre maçlar daha da rekabetçi hale gelmiş durumda. Bu da insanlara oyun içerisinde eğlenecek zaman kalmaması anlamına geliyor.

Dişe diş ve zorlu geçen maçlar haricinde dile getirilen büyük sorunlardan birisi de oyundaki gecikmeler. Bağlantı hataları ve oyun içerisinde yaşanan gecikmeler sebebi ile kimi oyuncular kritik anlarda meydana gelen problemler yüzünden maçlara çok daha erken veda etmek zorunda kalıyorlar. #RipFortnite etiketi ile Twitter üzerinden ulaşabileceğiniz tweet’lerde bu gibi bir çok şikayeti bir arada görebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir