Anasayfa > Oyun Haberleri > Forza Horizon 5 Erken Çıkış Yapabilir

Forza Horizon 5 Erken Çıkış Yapabilir

İddialara göre Forza Horizon 5 erken çıkış yapabilir. Henüz açıklanmayan oyun sürpriz yaparak 2021 yılında oyunculara buluşabilir. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan XBox Empire Podcast’ine oyun geliştiricisi Jeffrey Grubb konuk oldu. Grubb’ın yaptığı açıklamalara göre Playground Games’in  bir sırrı var. Forza Horizon 5 oyun firmasının henüz açıklamadığı bir oyun. Forza Motorsport, bu yaz yayınlanan bir fragmanla açıklanmış, ve Playground Games’in sıradaki oyunu olacağı tahmin edilen bir oyundu. Jeff Grubb ise böyle düşünmüyor. Edindiği bilgilere göre yeni Forza Horizon oyunu, Motorsport’tan önce çıkabilir.

Jeffrey Grubb
Jeffrey Grubb

“Bir sonraki Forza Horizon oyununun Forza Motorsport’tan önce çıkacağını düşünüyorum. Hatta önümüzdeki yıl bile çıkabilir. Durumu biliyorum ancak bunu onların(Playground Games) duyurmasına izin vereceğim”

Forza Horizon 3 Artık Satılmayacak

Jeff Grubb’ın podcastteki iddiaları dışında elimizde ne yazık ki yeterli bilgi yok. Ne Playground Games ne de başka bir kaynak henüz doğrulayacak açıklamalar yapmadı. Şimdiye kadarki en iyi yarış oyunlarından biri olan Forza Horizon 4’ü geliştiren firmadan beklentiler haliyle yüksek. Forza Horizon 4 sadece yarış oyunları arasında zirveye oynamakla kalmayıp aynı zamanda 2018’in en iddialı yapımlarından biri olmuştu.

Asfaltı ağlatacak oyun: Forza Horizon 4 - Teknoloji Haberleri

Playground Games’in ard arda 2 Forza oyunu çıkararak kitlesini bölme riskine girmeyecek bir firma olduğunu düşünüyoruz. Gerçekten Motorsport ertelenip Forza Horizon 5 erken mi çıkacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir