Anasayfa > Oyun Haberleri > #FreeFortnite: Sonuncu Ortak Fortnite Etkinliği Duyuruldu!

#FreeFortnite: Sonuncu Ortak Fortnite Etkinliği Duyuruldu!

Son günlerde Apple ve Google ile büyük kavgalara tutuşan Epic, Fortnite için yeni bir etkinlik duyurdu. Bu etkinliği bu kadar özel kılan ise bütün platformlardaki oyuncuları bir araya getirecek son Fortnite etkinliği olması. İsmi #FreeFortnite olarak belirlenen bu etkinliğin ardından iOS işletim sistemli cihazlardan Fortnite’ın yeni sürümlerine erişmek mümkün olmayacak.

Oyun medyası Epic’in Apple ve Google’a karşı giriştiği büyük savaşla çalkalanıyor. Epic’in yaptığı ödeme yöntemlerinin kendi uyguladıkları sistemle çakıştıklarını ileri süren Apple, sonuç olarak Fortnite’ı App Store’dan kaldırmıştı. Bunun yanı sıra da Unreal Engine kullanan -ki bu da Epic tarafından geliştirilen ücretsiz bir oyun motoruydu- oyunları desteklemeyeceğini söylemişti.

#FreeFortnite

Fortnite, Apple ve Google’a Dava Açıyor

Tüm bu olaylar sürüp giderken Epic #FreeFortnite’ı duyurdu. #FreeFortnite, PC, konsol, iOS ve Android gibi çeşitli platformlardaki oyuuncuların bir araya gelerek oynayabileceği son Fortnite etkinliği olacak. Bundan sonra etkinlik devam edecek olsa da, iOS tabanlı cihazlarda uygulama güncellenemeyceği için devam etmek mümkün olmayacak. Fakat eğer etkinliğe devam etmek istiyorsanız başka bir platformdan da oyunu oynayabilirsiniz.

#FreeFortnite Etkinliği Nedir? Nasıl Katılabilirim?

23 Ağustos terihinde başlayacak olan #FreeFortnite, dünya çapında ve bütün platformlarda geçerli olacak bir turnuva etkinliğidir. Oyuna girerken #FreeFortnite Kupası isimli oyun modunu seçmeniz gerekiyor. Turnuvanın sizin yaşadığınız bölgede ne zaman oynanabilir olduğunu öğrenmek için Rekabet sekmesine göz atabilirsiniz.

#FreeFortnite

Turnuvanın ödüllerine gelecek olursak, bunların da bir o kadar göz doldurucu olduğunu söyleyebiliriz. Turnuvada toplamda 1200 adet oyuncu ekipmanı dağıtılacak. Dağıtılacak olan ekipmanların listesi ise şöyle:

Alienware Gaming Laptop®

Samsung Galaxy Tab S7®

OnePlus 8 – Telefonda 90 FPS

PlayStation 4 Pro®

Xbox One X®

Nintendo Switch®

Eğer Fortnite’da iyi olduğunuzu düşünüyorsanız bu turnuvaya katılıp şansınızı deneyebilir ve bu göz dolduran hediyeleri kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir Yorum

  1. Apple’dan nasıl bi diss gelecek acaba merak içindeyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir