Anasayfa > Oyun Haberleri > Fullmetal Alchemist Mobile Duyuruldu

Fullmetal Alchemist Mobile Duyuruldu

Fullmetal Alchemist Mobile Square Enix tarafından duyuruldu. Sevilen anime serisi Android ve iOS platformlarına geliyor.

Popüler anime dizisi yirminci yaşını kutluyor. Bu süreçte anime için yeni bir oyun duyurusu da yapıldı. Square Enix Fullmetal Alchemist’in mobil platformlara gelecek oyununu duyurdu. Fullmetal Alchemist Mobile adındaki yapım için bir dakikalık kısa bir fragman videosu yayımlandı.

Yayın hayatına 2001 yılında başlayan seri ise bir manga serisine dayanıyor. Özünde bir manga dizisi olan Fullmetal Alchemist okurları Sanayi Devrimi’nin fantastik unsurlarla harmanlandığı bir dünyaya davet ediyor. İki kardeşin uzun ve macera dolu hikayesine şahit olduğumuz serinin filmleri, 51 bölümlük dizisi ve birçok farklı adaptasyonları da bulunuyor. Square Enix’in duyurduğu yeni mobil oyunla beraber Fullmetal Alchemist Mobile adıyla video oyun dünyasına da adım atmaya hazırlanıyor.

Duyuruya bir fragman videosu eşlik etse de geliştirici ya da yayıncı firmandan başka bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla anime oyununun çıkış tarihine dair resmi bir bilgi bulunmuyor. Fakat henüz geliştirilme aşamasında olan yapıma dair bir sonraki duyurunun da yakın zamanda yapacağı belirtildi. Paylaşılan fragman videosu ise oyunun genel hatlarına dair  pek fazla detay sunmuyor. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Sadece farklı kağıt parçalarının yer aldığı videoda oyunun Hiromu Arakawa’nın eserine dayanarak geliştirildiği ifadesi de yer almış. Square Enix ise oyunun yayıncı koltuğunda oturuyor. Türkçeye Çelik Simyacı olarak çevirebileceğimiz serinin mobil oyununa dair yeni detayları gelecekte paylaşacağız.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir