Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact 1.1 Sürümünden Yeni Bir Fragman Geldi

Genshin Impact 1.1 Sürümünden Yeni Bir Fragman Geldi

Genshin Impact 1.1. sürümü 11 Kasım tarihinde geliyor. Oyuna yeni karakterler ekleniyor. Detaylar haberimizde.

Sadece mobil platformlar üzerinden 245 milyon dolar hasılat elde eden ücretsiz yapım oyun dünyasının en sevilen oyunlarından biri haline geldi. Kasım ayında alacağı 1.1 güncelleme paketi ile oyunun içerikleri genişletilecek. Dört karakterin ve yeni görevlerin görücüye çıktığı fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Liyue adlı yeni bir yerleşim merkezi de oyuna eklenecek. Teyvat’ın sınırları genişlerken oyunun karakter setlerine de dört yeni karakter geliyor. Karakterlerin isimleri ise Tartaglia, Zhongli, Xinyan ve Diona olacak. Farklı elementlere sahip yeni karakter yay ve mızrak gibi silahlar kullanabiliyor.

Genshin Impact Yeni Karakterler

Zhongli (5-yıldızlı)

  • Element: Geo
  • Silah: Mızrak

Tartaglia (5-yıldızlı)

  • Element: Hydro
  • Silah: Yay

Xinyan (4-yıldızlı)

  • Element: Pyro
  • Silah: Gitar

Diona (4-yıldızlı)

  • Element: Cryo
  • Silah: Yay

Geliştirici MiHoYo’nun A New Star olarak adlandırdığı Genshin Impact 1.1 güncellemesi oyunun severlerini heyecanlandırmayı başardı. 1.1 sürüm güncellemesi ile beraber oyuna bir şöhret sistemi de eklenecek. Bu sistem sayesinde oyuncular Mondstadt ve Liyue etrafında kazandıkları şöhret doğrultusunda ödüller elde edebilecek.

Aktif oyuncu tarafında da büyük başarılara imza atan Genshin Impact, temelinde Gacha sistemiyle işleyen ücretsiz bir yapım. Legend of Zelda: Breath of the Wild’i hatırlatan görünümü, şirin mekanikleri ve akıcı oynanış sistemiyle oyuncuların beğenisini toplayan Genshin Impact, ilk ayında yapım maliyetini beşe katladı.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir