Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact 1.3 Güncellemesi ile Yeni İçerikler Geliyor

Genshin Impact 1.3 Güncellemesi ile Yeni İçerikler Geliyor

Genshin Impact 1.3 güncellemesi ile beraber oyuna 5 yıldızlı bir karakter ve birçok yeni içerik geliyor. Detaylar haberimizde.

En popüler ücretsiz oyunlar arasında sağlam bir yer kazanan Genshin Impact zengin içeriklerle geliştirilmeye devam ediyor. Oyunu 1.3 sürümüne yükseltecek güncelleme paketi ise popüler yapıma 5-yıldızlı bir karakter, yeni bir boss ve bir minigame getirecek.

Güncelleme ile ilgili oyunun resmi YouTube kanalında bir video yayınlandı.

3 Şubat’ta yayınlanacak olan yeni sürüm ile beraber Xiao karakteri oyuna katılacak. 5-yıldızlı olan Xiao, Anemo yani Rüzgar elementini kullanıyor.

Genshin Impact Lantern Rite etkinliği de oyuncuları primogem ile ödüllendirecek. Intertwined Fate adı verilen oldukça mühim eşyalardan biri de bu etkinliğin ödülleri arasında yer alacak.

Yeni içeriklerin arasında kule savunması türünde bir mini oyun yer alıyor. Düşman güruhunun üzerinize hücum ettiği mini oyunda kuleler kurarak yolu savunmanız gerekecek. Oyuncular savunma sürecinde içerisinde kendi karakterlerini de kullanıp düşmanlara karşı savaşabilecek.

Geliştirici miHoYo’nun internet üzerinden oynanabilen kısa oyununa bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni eklenen boss türündeki düşmanın adı ise Primo Geovishap. Elementler arasında geçiş yapabilecek olan düşmanın kilidi ise bir araştırma görevinin tamamlanmasıyla beraber açılacak. Oyuncular görev sonunda boss kilidini açabilecekleri gibi mora ve primogem de kazanacak.

Genshin Impact 1.3 güncellemesi Archive bölümüne yeni bir sekme de ekleyecek. Bu sekmede oyuncular oynanış süreçleri boyunca alt ettiği düşmanları görebilecek. Alchemy yani Simyacılık adındaki sekmede ise Genshin Impact oyuncuları kristallerle yeni elementler üretebilecek. Bu işlem için Dust of Azoth unsurunun bulunması gerektiğini de belirtelim.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir