Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact 2.1 Sürümü İle Balıkçılığı Getirebilir

Genshin Impact 2.1 Sürümü İle Balıkçılığı Getirebilir

Genshin Impact en nihayetinde gelecek olan balıkçılık mekaniği ile RPG kategorisinde bulunmanın hakkını verecek.

Genshin Impact kısa süre önce aldığı 2.0 güncellemesi ile uzun süredir beklenen Inazuma‘yı ve yepyeni görevleri tanıtmıştı. Fakat Inazuma‘nın tanıtılan kısmının gerçek şehrin yalnızca belli bir kısmını kapsayacağı ve kalan adaların zamanla oyuna geleceği Mihoyo tarafından duyurulmuştu. Pek çok sızıntının paylaşıldığı ve genelde doğru çıktığı Twitter sayfası olan Genshin Report 2.1 versiyonunun kalan adalardan biri olan Watatsumi ve Seirai adalarıyla birlikte balıkçılık mekaniğini ekleyeceğini duyurdu.

2.1 versiyonu sızdırıldığı gibi çıkarsa bir başka büyük güncelleme ile karşılaşmamız mümkün. Balıkçılığın yanında yepyeni bir ada yepyeni bulmacalar ve hazineler demek, ki Mihoyo‘nun Inazuma‘yı Electro elementiyle harmanlamasını ve görsel başarısını düşünürsek çıkacak her yeni ada pek çok içeriğe sahip olacak. Ayrıca 2.0‘da karakter afişlerini dolduracak olan Kamisato Ayaka (Cryo) ve Naganohara Yoimiya (Pyro) karakterlerinin ardından 2.1 sürümünün Watatsumi Adasının İlahi Rahibesi Sangonomiya Kokomi (Hydro), Tenryou Komisyonu’nun Generali Kujou Sara (Electro) ve Inazuma Tanrısı Baal (Electro) karakter afişlerini getirmesi bekleniyor.

Paylaşımlar yalnızca sızıntıdan ibaret olduğundan gelecek oyun içi içerikler değişiklik gösterebilir. Geliştirici stüdyo Mihoyo henüz bu konuda bir resmi duyuru yapmadığından bu sızıntıların oyuna varış şeklinin veya zamanının yalnızca spekülasyonlardan ibaret olduğunu belirtelim.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir