Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact KFC İşbirliği İnsanları Sokaklara Döktü

Genshin Impact KFC İşbirliği İnsanları Sokaklara Döktü

Genshin Impact KFC işbirliği sebebiyle Çin’deki yüzlerce oyuncu KFC şubeleri önünde uzun sıralar oluşturdu. Detaylar haberimizde.

Çin merkezli firma miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact oyun dünyasındaki etkisini artırmaya devam ediyor. Yakın zamanda fastfood zinciri KFC ile anlaşan oyun, yüzlerce oyuncusunu sokaklara döktü ve KFC önünde sıralar oluşturmasına neden oldu.

KFC şubelerini ziyaret eden Genshin Impact oyuncularının birtakım replikler söylemesi gerekiyor. Oyuncular bunu yapmaları halinde KFC’den Genshin Impact ile ilgili minik rozetler kazanabiliyor.

Genshin Impact KFC işbirliği bu bağlamda birçok ilginç olaya da sahne oldu. Oyuncuların KFC çalışanlarına “Başka bir diyarda buluş, tüm lezzetlerin tadını çıkar” diye bağırması sonucunda utanç verici görüntüler ortaya çıktı. Bazı şubelerin önünde oluşan sıralar COVID-19 kurallarını ihlal edecek noktaya geldi. Polisin birtakım KFC şubelerine gidip sıraya müdahale ettiği belirtiliyor.

İşbirliğiyle beraber birçok KFC şubesi Genshin Impact ile ilgili detaylarla donatıldı. KFC kovası satın alan oyunculara oyun içi bir glider veren kodlar hediye edildi. Kartpostallar ve karakter rozetleri ise sınırlı sayıda üretildiği için oyuncular adeta birbirleriyle yarışıyor. Rozetleri elde eden kişilerin çeşitli forumlarda 80 dolar gibi yüksek fiyatlardan satmaya çalıştığı belirtiliyor.

Diğer taraftan bazı Genshin Impact oyuncularının insanlara KFC’den yemek yemesi için para ödediği de ortaya çıktı. Rozetler menü ve kişi başına göre hediye edildiği için oyuncular farklı insanlardan para karşılığında KFC menüsü almalarını istedi.

Genshin Impact çılgınlığının ulaştığı nokta gerçekten ilginç bir hal aldı diyebiliriz. Pandeminin kaynağı olan ülkede kuralların böyle bir sebepten dolayı ihlal edilmesi ise trajikomik bir durum oldu.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir