Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact: Klee Karakteri Oyuna Katılıyor

Genshin Impact: Klee Karakteri Oyuna Katılıyor

Sevilen ücretsiz aksiyon oyunu Genshin Impact Klee karakteri ile partilere yeni bir oyuncu ekliyor. Detaylar haberimizde.

Kapalı beta sürecinde oyuncuların deneyim etme şansı bulduğu Klee karakteri önümüzdeki günlerde Genshin Impact’de yerini alacak. Beş yıldızlı bir karakter olan Klee’nin elementi ise Pyro olacak.

Patlayıcı mühimmat taşıyan ve bombalar kullanan Klee ile beraber oyuna yeni görevler de eklenecek. Oyuncular Epitome Invocation ile yüksek yıldızlı silahlar edinmeye çalışacak..

Sparkling Steps adındaki karakter afişi Klee’yi oyuncuların partisine ekleyecek. Bu yenilik 20 Ekim’de başlayacak ve 9 Kasım tarihinde sona erecek. Bu süreç içerisinde beş yıldızlı Klee karakterini elde etmek için bolca şansımız olacak.

Genshin Impact Klee Kimdir?

Genshin Impact Klee

Klee’nin Yetenekleri

Jumpy Dumpty

Klee, üç kere zıplayan ve alev alırken alan hasarı veren bir Robot yollar. Üçüncü zıplayışında patlayıcı robot birçok parçaya bölünür ve düşmanla temas ettiği anda hasar verir.

Sparks ‘n’ Splash

Düşmanlara art arda füzeler yağdıran bir robot çağırır.

Daha önce The Mystery of the Girl in Red’s Treasure adındaki görevde oynanabilen Klee en popüler Favonius Şövalyeleri’nden biridir. Elf benzeri kulaklarıyla öne çıkan eğlenceli karakter Pyro elementi kullanıyor ve aynı zamanda Spark Knight olarak biliniyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir