Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact Mobil Sürümüne Kontrolcü Desteği Geliyor

Genshin Impact Mobil Sürümüne Kontrolcü Desteği Geliyor

Sevilen ücretsiz oyun Genshin Impact mobil platformlar için kontrolcü desteği alacak. Yeni güncelleme Şubat ayında oyuna eklenecek.

MiHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, çıkış yaptığı bütün platformlarda severek oynanmaya devam ediyor. Her geçen gün genişleyen dünyasıyla kendine has kitlesini de oluşturmayı başaran yapım mobil sürümü için controller desteği alacak.

Mobil oyuncular için Genshin Impact’in önündeki en büyük sorun bu desteğin eksik olmasıydı. Kontrolcü uyumluluğunu da içinde barındıran sürüm Update 1.3 adıyla olarak çıkış yapacak. Güncelleme paketi için henüz kesin bir tarih verilmese Şubat ayının başlarında oyuna ekleneceği tahmin ediliyor.

Genshin Impact Mobil Kontrolcü Desteği

  • Xbox Wireless Kontrolcü (Bluetooth sürümü)
  • PlayStation DualShock 4 Wireless Kontrolcü
  • iOS-specialized Bluetooth destekli kontrolcüler (kısmi destek)
  • Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Genshin Impact çıkış yaptıktan bir süre sonra yapım maliyetini karşılamayı başardı. Her platformda oldukça popüler hale gelen oyun mobilde yalnızca dokunmatik kontrollerle oynanabiliyordu. Yeni güncelleme ile beraber oyunun mobil mağazalar üzerindeki etkisi büyük oranda artacaktır. Genshin Impact mobil kontrolcü güncellemesi Resin kaynağı ile ilgili değişiklikleri de oyuna ekleyecek.

Genshin Impact gacha sistemini benimseyen ücretsiz bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda arkadaşlarınızı davet etme temeline kurulan çok oyunculu bir taraf yer alıyor.

Yeni güncellemelerle beraber harita tarafında da geliştirmeler alan yapım, farklı elementler üzerinde uzmanlaşmış ilginç karakterleri bünyesinde barındırıyor. Oyunculra Pokemon toplar gibi elde ettiği karakterleri diledikleri zaman kullanabiliyor ve dört kişiden oluşan partilerindeki üyeler arasında geçiş yapabiliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir