Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact PS5 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Genshin Impact PS5 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Sevilen ücretsiz oyun Genshin Impact PS5 için çıkış yapacak. Oyunun 28 Nisan’da yeni nesil PlayStation konsoluna gelecek. Detaylar haberde.

Yapılan basın açıklamasında Genshin Impact’in 28 Nisan’da 1.5 sürümüyle beraber PlayStation 5’e geleceği duyuruldu. “Jadite’nin Işığının Altında” güncellemesiyle beraber yeni nesil sürümüne kavuşacak olan oyun, 28 Nisan’da daha iyi grafiklere ve oyun performansına sahip olacak.

Yeni sürümle beraber Genshin Impact PS5 üzerinde 4K çözünürlük desteği kazanacak. Sevilen ücretsiz oyun halihazırda PlayStation 5 üzerinde oynanabiliyor olsa da yeni sürümle beraber oyun deneyimi büyük oranda iyileştirilecek.

Yeni güncelleme oyunun üçüncü dev haritasının kapılarını da açacak ve Inazuma bölgesi oyuncuların keşif serüvenlerine hazır hale gelecek. Her ay yeni karakterler ekleyen ve böylece gacha sistemi tarafında da oldukça başarılı bir iş çıkaran yapım, geliştiricisi miHoYo’yu memnun etmeye devam ediyor diyebiliriz.

1.5 sürümüyle beraber oyuncular Zhongli karakteriyle Liyue’nin tarihini öğrenecek ve Eula ile Yanfei de bu süreçte oynanabilir karakterler arasında yerini alacak. Eula beş yıldızlı bir karakter olarak karşımıza çıkarken, Yanfei ise Pyro elementini kullanıyor ve dört yıldıza sahip karakterler kervanına ekleniyor.

Bir diğer yenilikle beraber oyuncular özel bir çaydanlığın içerisinde bulunan kişisel bir alana sahip olacak ve üç mekandan birini seçerek kendi evini tasarlayabilecek. Serenitea Pot eşyası aracılığıyla evinize yolculuk edebilir ve çeşitli mobilyalar ile dilediğiniz tasarımı yaparak birçok kaynak elde edebilirsiniz. Son olarak yeni güncelleme kapsamında ilk üç Trounce Domain ödüllerini kazanmanın bir süre boyunca daha kolay olacağını da belirtelim.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir