Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima Director’s Cut PS4 ve PS5 Derecelendirmesi Aldı

Ghost of Tsushima Director’s Cut PS4 ve PS5 Derecelendirmesi Aldı

Ghost of Ikishima iddialarının ardından gelen Ghost of Tsushima Director’s Cut haberi yeni iddialar doğuruyor.

Ghost of Tsushima: Director's Cut

Geçen hafta çıkan Ghost of Ikishima adlı bir genişleme paketinin State of Play etkinliğinde tanıtılacağı iddialarının ardından Eğlence Yazılımı Değerlendirme Kurulu sitesinde yerini bulan Ghost of Tsushima Director’s Cut genişleme paketinin bu versiyon içinde sunulacağı iddiaları hayranlar arasında yerini buldu. Bu tamamen bir dedikodudan ibaret olsa da kesin olan şeylerden biri bu oyun Director’s Cut versiyonu olduğundan oyunun geliştirme aşamalarına ve arka planda neler olduğuna tanıklık edebileceksiniz.

ESRB sitesinde dikkat çeken şey ise platformların PlayStation 4 ve PlayStation 5 olarak kategorize edilmiş olması. Ayrıca Kullanıcı Etkileşimi kısmında PlayStation 4 ve PlayStation 5‘in adı geçerken, Oyun İçi Satın Alımlar kısmında yalnızca PlayStation 4 ismi geçiyor. Bunlar dışında geri kalan her şey Ghost of Tsushima derecelendirmesi ile aynı; 17+ yetişkinler için olan oyun kan ve vahşet, yoğun şiddet, küfür ve kısmi çıplaklık etiketlerini taşıyor.

Bir diğer iddia ise PS4‘den PS5‘e geçerken geliştirme alan oyunun Director’s Cut ile tam PS5 desteği alabileceği. Tabii ki bu da yalnızca tahminlerden ibaret, fakat 8 Temmuz‘da yapılacağı iddia edilen State of Play canlı yayın etkinliği iddiaların ne kadar doğru olduğunu gösterecek.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir