Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Ghost of Tsushima İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Duyurulduğu günden bu yana büyük heyecan ve istekle beklediğimiz PlayStation 4 Exclusive oyunu Ghost of Tsushima için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. State of Play etkinliğinde uzak doğu temalı oyun için yepyeni bir oyun içi videosu biz oyunculara sunuldu. 

Yaklaşık 7 dakikalık oynanış videosunda tabii ki en çok dikkat çeken husulardan biri de oyunun muazzam grafikleri. Uzak doğunun renk renk, çeşit çeşit bitkilerinin sunduğu görsel şölen ile birleşen bu olağanüstü grafik kalitesi, oyuncuyu adeta içine çekip götürüyor. Hikayesi, mekanikleri bir yana oyunun en büyük kozlarından ve rakiplerine karşı olan iddialarından biri de şüphesiz sahip olduğu grafik kalitesi olacaktır.

Ghost of Tsushima’dan Oynanış Videosu

Ghost of Tsushima oynanış videosunda grafikler dışında harita da dikkatimizi çekti. Videonun ilk dakikalarında açılan harita, oldukça geni bir çoğrafya sunuyor gibi gözükmekte. Açık dünya ne denli olacak, ne kadar başarılı olacak tabii ki bunu oynayıp görmek en yararlısı olacaktır.

Moğolların, Japonya’yı istilasını anlatan oyunun oynanış videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir