Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima Metacritic’te En Yüksek Kullanıcı Puanı Alan PS4 Oyunu Oldu!

Ghost of Tsushima Metacritic’te En Yüksek Kullanıcı Puanı Alan PS4 Oyunu Oldu!

 Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve PlayStation 4 konsolu için özel olarak Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima, Metacritic üzerinde en yüksek kullanıcı puanı alan PS4 oyunu oldu. Detaylar haberimizde.

PlayStation 4 özel oyunu Ghost of Tsushima, 17 Temmuz 2020’de çıkışını yaptı ve oyun dünyasına büyük ses getirdi. İnceleme puanları oldukça olumlu olan oyunun kullanıcı puanları da bir o kadar başarılı. O kadar başarılı ki, anlık olarak oyunun sahip olduğu kullanıcı puanı onu en yüksek kullanıcı puanına sahip PS4 oyunu yapıyor.

ghost of tsushima metacritic

Ghost of Tsushima’dan PS4 Metacritic Rekoru!

İlk olarak inceleme ambargosunun kalkmasıyla çıkışından birkaç gün önce Metascore’u belirlenen Ghost of Tsushima 83 puana sahip olarak oldukça başarılı bir konuma yerleşmişti. 103 incelemeden ortalama 83 Metascore puanına sahip Ghost of Tsushima, bununla yetinmeyip çıkışından bu yana 11651 kişi tarafından verilen kullanıcı puanlarına göre ortalama 9.3 puana sahip olarak Metacritic’te yer alan PlayStation 4 özel oyunlarından en yüksek puana sahip oyun olmayı başardı.

Ghost of Tsushima Hakkında

Ghost of Tsushima, 13.Yüzyılda Moğol saldırısı altında olan bölgede klanının son üyesi olarak hayatta kalan Samuray savaşçısı Jin Sakai’yi yönettiğimiz bir üçüncü şahıs bakış açısı ile oynanan açık dünyaya da sahip bir aksiyon-macera oyunu. Sucker Punch Productions tarafından geliştirildi ve Sony tarafından PlayStation 4 özel oyunu olarak yayınlandı. Oyun Samuray temalı çoğu yakın dövüş stilini ve büyük keşiflere olanak sağlayan açık dünyasıyla oyuncuları tatmin etmeyi başardı.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

3 Yorumlar

  1. Sormamam gerek ama soracağım. TLoU2 ye 94 verenler Ghost of Tsushima oyununa neden 83 vermişler? Hadi onu geçtim madem kullanıcıları yanlı davranıyor diyelim ki, ilk gün TLoU2 nin kullanıcı incelemeleri 3 lerde gezinirken bu oyunun neden 9,3? Şimdi ambargo diyenler olacaktır fakat şunu da söylemek istiyorum. TLoU2 nin hater ı olduğu kadar fanboyu da vardı. Haterları inadına 0 verirken Fanboyları inadına 100 verdi. Şimdilerde ise 5 lerde geziniyor. Ki ambargo zırtı olsaydı yine aynı şeyler olacaktı. Oyun çıkalı 1 ay oldu incelemeler oturmuştur diye düşünüyorum. Hikaye bazlı bir oyunu ne kadar oynarsanız oynayın fikrinizi çok zor değiştirirsiniz bence.
    Neyse artık bu sene hangi oyun çıkarsa çıksın, isterse kainatın en iyi oyunu da olsa inceleme yapan firmalar tarafından TLoU2 yılın Allah’ı seçileceği için fazla bir şey diyemiyorum. Üzülüyor insan ne diyeyim.

  2. Yorumlara bakarsanız çoğu yeni açılmış hesaplar ve iki incelemesi var. Biri TlouP2 (1 puan) diğeri de GoT (10 puan) Artık şu siteye ps, xbox ve steam hesapları ile bağlantı getirmeleri gerek. Oyunu olmayan yorum yapamasın arkadaş.

  3. Hiç oynamadım,oynayamam da herhalde ama güzele benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir