Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghostrunner 2 PC, PS5 ve Xbox Series X|S İçin Geliyor

Ghostrunner 2 PC, PS5 ve Xbox Series X|S İçin Geliyor

Ghostrunner 2 PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için duyuruldu. One More Level, başarılı parkur oyununun ikincisini geliştirecek.

Ghostrunner geçtiğimiz yıl çıkış yapmış ve siberpunk elementleri ile parkur unsurlarını başarılı bir şekilde birleştirmişti. Oyunun yayıncı koltuğunda oturan 505 Games, ikinci oyun için kolları sıvadı. Geliştirme sürecinin erken aşamasında oyuna 5 milyon Euro değerinde bir bütçe belirlendi.

Yapımcı ekip Ghostrunner serisinin “505 Games ürün kataloğuna uzun süre boyunca katkı sağlayacak potansiyale sahip” olduğunu düşünüyor. Geliştirici One More Level oyunu yeni nesil konsollar ve PC için geliştirecek. Fakat Ghostrunner 2 çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ghostrunner Hakkında

Dharma Kulesi distopik bir dünyada insanlığın son yuvası olmuştur. Fakat neredeyse her distopyada olduğu gibi bu kule de sınıf bölünmeleriyle savaşmaktadır. Bir diktatör tarafından yönetilen Dharma Kulesi, en alt katlarında direnişçiler ve fakir halka ev sahipliği yaparken, katlar yükseldikçe üst seviye aristokratlara ve kulenin zenginlerine yuva olmuştur.

Ghostrunner ise kulenin yöneticileri tarafından geliştirilmiş elit bir savaşçı grubudur. Fakat zaman içerisinde tüm Ghostrunner savaşçıları tükenmiş ve geriye sadece bir tane kalmıştır. Oyuncular, geriye kalan son savaşçıya hayat vererek kulenin zirvesine tırmanır ve bu süreçte karakterin kimlik mücadelesine de şahit olur.

6 Mayıs 2020 tarihinde çıkış yapan Ghostrunner geçtiğimiz yıl 600,000 milyondan fazla dijital kopya satmıştı. Yapım başarılı synthwave müzikleri, zorlayıcı seviye tasarımları ve parkur ögeleriyle oyunculardan da geçer not aldı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir