Anasayfa > Oyun Haberleri > God of War: Ragnarok Oynanışı Yakında Gösterilebilir

God of War: Ragnarok Oynanışı Yakında Gösterilebilir

Sevilen 2018 God of War rebootunun 2020’de paylaşılan devam niteliğindeki oyunu God of War: Ragnarok yaşadığı pek çok soruna rağmen nihayet gösterime hazır olabilir.

God of War: Ragnarok

Bu yılın sonlarına doğru çıkacağı söylenmiş olsa da Santa Monica yönetmeni Cory Balrog tarafından oyun 2022’ye ertelenmiş ve bu durum hayranlar arasında büyük bir kargaşaya sebep olmuştu. Bu ‘hayranlar’ özellikle de Santa Monica yazarı ve geliştiricisi Alanah Pearce‘i hedef alarak pek çok negatif ve çirkin yorumlar yapmış, yönetmen Cory Balrog ise durumun meslektaşı ile hiçbir ilgisi olmadığını ve tüm sorumluluğun kendi üzerinde olduğunu “Gelecek olan God of War oyunuyla ilgili son kararlardan dolayı sinirinizi birinden çıkarmak istiyorsanız, doğru kişi benim, karardan sorumlu olan kişi benim. Geliştirme ekibini rahatsız etmeyin, hepsi harika bir iş yapan harika insanlar.” şeklinde belirterek ekibini savunmuştu.

Gazeteci ve XboxEra.com ortak kurucusu Nick Baker‘ın yakın zamanda Twitter‘dan yaptığı açıklamaya göre üzgün hayranlar yakında oyunun oynanış gösterimine ulaşabilecek. Baker, “Bana God of War‘un ilk oynanışını Sony‘nin gösterisinde göreceğimiz söylendi. Görmesi heyecan verici olacak.” cümleleri ile God of War: Ragnarok gösteriminin Sony‘nin State of Play canlı yayın etkinliğinde olacağını belirtti. State of Play tarihi henüz belli olmasa da etkinlik Sony‘nin 3 yıldır katılmadığı E3 etkinliğinin yerini tutacak.

Cory Balrog belirttiği üzere hem PS4 hem de PS5 için çıkışa hazır üst düzey bir God of War: Ragnarok deneyimi için ekibiyle elinden geleni yapıyor. Hayranları üzen erteleme kararına rağmen oyunun ertelenme zamanı içerisinde ne kadar geliştiği ve State of Play‘de çıkacak oynanış videosu hayranların fikrini değiştirmesine olanak tanıyabilir.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir