Anasayfa > Oyun Haberleri > Godfall’un Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı!

Godfall’un Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı!

 6 Ağustos 2020 Perşembe günü TSİ 23:00’da Sony tarafından düzenlenen State of Play etkinliğinde, Godfall’un dövüş mekaniklerine odaklanan yeni oynanış videosu gösterildi. Detaylar haberimizde.

Counterplay Games tarafından geliştirilen ve Gearbox Publishing tarafından yayıncılığı üstlenilen yeni nesil aksiyon RYO oyunu Godfall hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. PlayStation 5’e ilk olarak duyurulan oyun olma özelliğini taşıyan Godfall, buna rağmen PlayStation 5 özel bir oyun değil. Oyun PC platformlarında da bizlerle buluşacak. Oyun hakkında yeni gelen bilgiler, Sony tarafından PS4 ve PS VR ağırlıklı olmak üzere üçüncü parti ve bağımsız yapımlardan yeni sunumlar içeren State of Play etkinliğinden geliyor.

godfall yeni oynanış videosu

Godfall’un Dövüş Mekaniklerine Genel Bakış

Yayınlanan tam 9 dakikalık yeni oynanış videosunda Godfall’un dövüş mekaniklerine genel bir bakış atıyoruz. Oyunda 5 farklı ana silah sınıfı yer alacak ve bu videoda Dual Blades ve Longsword silahlarımıza bakıyoruz. Her silah sınıfının kendine ait bir stili, kombosu ve özel yeteneği mevcut. Dual Blades oyundaki en hızlı silah olma özelliğini taşıyor. Bu silahlarımızla açık bir alanda yer alan grup halindeki özellikle zırhsız düşmanlarımızı oldukça hızlı bir şekilde seri ataklar yaparak yok edebiliyoruz. Longsword’a baktığımızda ise daha stabil bir dövüş stilinde tercih edilecek bir silahla karşılaşıyoruz. Oyunda kalkan da yer almakta ve kalkanımızı da kullanarak özel kombolar ve yetenekler uygulayabiliyoruz. Kalkanla birleştiğinde Longsword oldukça ölümcül bir silaha dönüşebiliyor.

Videoda genel olarak özel kombolar, yetenekler, Dual Blades ve Longsword silahlarımız, karşılaştığımız yaratıkların saldırı şekli ve dizilişi ve tabii ki de savaş atmosferini rahatlıkla görebilme fırsatı buluyoruz. Oyun aksiyon kısmındaki akıcılık ve atmosfer bakımından oldukça iddialı gözüküyor.

Godfall Ne Zaman Çıkacak?

Godfall’un henüz resmi bir çıkış tarihi mevcut değil ancak PlayStation 5 ve PC platformlarına 2020’nin sonlarında çıkış yapması bekleniyor. Yakında oyunla alakalı daha birçok bilginin paylaşılacağı açıklandı. Çıkış tarihi de bu bilgiler arasında yer alabilir. Haberleri güncel bir şekilde sitemizden takip edebilirsiniz. İşte Godfall’un yeni oynanış videosu:

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir