Anasayfa > Oyun Haberleri > Gotham Knights Çıkış Tarihi 2022 Yılına Ertelendi

Gotham Knights Çıkış Tarihi 2022 Yılına Ertelendi

Batman ve diğer yardımcı karakterlere dayanan Gotham Knights çıkış tarihi seneye ertelendi. Detaylar haberimizde.

Hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen Gotham Knights yapımı geçtiğimiz yıl DC Fandom etkinliğinde tanıtılmıştı. Bu yıl içerisinde çıkışı beklenen Gotham Knights‘ın resmi Twitter hesabında yapılan bir paylaşımla oyunun çıkış tarihi 2022 olarak güncellendi.

Gotham Knights Çıkış Tarihi Ertelendi

Oyunu merakla bekleyen oyuncuları üzen paylaşımda “Oyunculara en iyi deneyimi sunabilmek adına oyuna biraz daha zaman veriyoruz. Muazzam destekleri için destekçilerimize teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı. Aynı zamanda paylaşımda yapımcıların, önümüzdeki aylarda oyundan daha fazla kesiti paylaşacakları da belirtildi.

Warner Bros. Montréal tarafından geliştirilen Gotham Knights yapımında diğer Batman oyunlarından farklı olarak 4 farklı karakter yönetilebilecek. Birbirlerinden farklı özelliklere sahip Robin, Batgirl, Nightwing ve Red Hood karakterlerini yöneteceğimiz Gotham Knights, Batcycle kullanmak gibi yeni mekaniklere de sahip olacak.

Açık dünyaya sahip olan aksiyon – rol yapma türündeki oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X ve PC platformları için çıkış yapacak. Diğer Batman oyunlarında daha önce karşılaşmadığımız co-op oynanış seçeneğine de sahip olacak Gotham Knights yapımının 2022 yılında oyuncularla buluşması planlanıyor. Oyunun tanıtımında paylaşılan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir