Anasayfa > Oyun Haberleri > Gotham Knights Duyuruldu, 2021’de Geliyor

Gotham Knights Duyuruldu, 2021’de Geliyor

Uzun süredir merakla beklenen yeni Batman oyunu olan Gotham Knights dün gece yapılan DC Fandom etkinliğinde tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

Warner Bros. tarafından geliştirilen ve başta Batman hayranları olmak üzere pek çok oyuncunun beğenisini toplayan Batman serisi uzun süredir gözlerden uzaktı. 2010 yılında Arkham Asylum ile başlayan seri 2011’de oyun dünyasının kült isimlerinden biri olarak gösterilen Arkham City ile devam etmişti. Bunun ardından 2 yıl sonra Arkham Origins ve son olarak 2015 yılında Arkham Knight piyasaya çıkmıştı. Batman serisi oyunlarına Suicide Squad ile birlikte bir yeni oyun daha ekleneceği ise söylentiler arasındaydı.

Geliştirici ekip Warner Bros. Montréal bizleri bu sefer Batman evrenine Gotham Şövalyeleri olarak yolluyor. Robin, Batgirl, Nightwing ve Red Hood olarak suçlularla mücadele edeceğimiz Gotham Knights için dün gerçekleşen DC Fandom’da oynanış videosu da yayınlandı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyun temelde bildiğimiz Batman oyunlarının dövüş ve oynanış mekaniklerini sunuyor. Bunun yanında 4 karakterden her birinin birbirinden farklı özellikleri olması, Batcycle kullanmak gibi yeni mekaniklere bu oyunla birlikte kavuşuyoruz. Ayrıca düşmanların üzerinde gördüğümüz seviye işaretlerinden yola çıkarsak Batman serisinin daha fazla RPG elementine kavuştuğunu söylemek yanlış olmaz.

Gotham Knights’ın en dikkat çeken ve daha önceki oyunlarda rastlamadığımız özelliği ise eşli oyun desteği sunması. Oyunda Gotham Şehri kötüleri ile istersek tek başımıza istersek ise yanımızda bir arkadaşımız ile online şekilde mücadele edebileceksiniz.

Heyecan yaratan oyun için çıkış tarihi olarak ise 2021 yılı işaret ediliyor. Şimdilik oyun hakkında yayınlanan bilgiler bu kadar. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir