Anasayfa > Oyun Haberleri > Gran Turismo 7 Betası PlayStation Web Sitesinde Sızdırıldı

Gran Turismo 7 Betası PlayStation Web Sitesinde Sızdırıldı

Gran Turismo 7 Beta sürecine dair PlayStation sitesinde sızıntılar ortaya çıktı. Beta kayıt sayfasının ekran görüntüsü sızdırıldı.

Sony’nin Experience PlayStation web sitesi şu an bize Gran Turismo 7 betasına kayıt olanağı sağlıyor. Site bize sadece yer tutucu bir indirme kodu da suunuyor. Kendiniz için denemek isterseniz yukarıda bulunan Experience PlayStation web sitesi bağlantısı ile siteye gidebilir ve oyunun yayımlanan fragmanını izleyerek kendiniz için de bir kod alabilirsiniz. Fakat bu kodların PlayStation 5 kullanıcılarına özel olduğunu belirtelim.

gt7 beta görevi

Özellikle Gran Turismo 7’nin pandemi sebebiyle 2022 yılına ertelenmesinden dolayı çoğu kişi, bir beta sürümünün er ya da geç gelmesini umuyordu. Beta ve beta kodları tam olarak herkese sunulmasa da rağmen bu sızıntı bize Sony’nin yakında Gran Turismo için herkese açık bir beta testi sürecine hazırlandığını gösteriyor.

Gran Turismo 7 Beta Kodu Nasıl Alınır?

Beta kodu almak isteyen oyuncuların öncelikle Experience PlayStation web sitesine gitmesi gerekiyor. Siteye gittikten sonra ekranda görünen “Start Quest” butonuna tıklayarak görevleri aktive etmelisiniz. Sonrasında ise “Related Campaigns” butonuna tıklayarak açılan ekranda “Italia Quest” seçeneğine tıklamalısınız. Önceki adımların hepsini başarıyla tamamladıktan sonra karşınıza “Gran Turismo Quest” adlı bir seçenek çıkacak.

Bu seçeneği işaretledikten sonra 10 saniye boyunca Gran Turismo 7’nin tanıtım videosunu izlerseniz beta kodunu elde edebilirsiniz. Şu anda verilmekte olan beta kodu yer tutucu bir kod olduğundan çalışmayacaktır fakat Sony ileriki zamanlarda betayı yayımlarsa bu adımları tekrarlayıp kendinize çalışan bir kod alabilirsiniz.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir