Anasayfa > Oyun Haberleri > Grand Theft Auto V, PlayStation 5 İçin Duyuruldu – 3 Ay Bedava!

Grand Theft Auto V, PlayStation 5 İçin Duyuruldu – 3 Ay Bedava!

PlayStation 5’in lansman etkinliğindeki videoda Grand Theft Auto V oyununun PS5’e gelişmiş bir hâliyle geleceği doğrulandı!

PlayStation 5’ten ilk görüntülerin paylaşıldığı etkinlik, GTA V’ten bir fragmanla başladı. Yeni nesil PlayStation’da GTA V’in oynanabilir olacağı, oyunun konsola 2021’de geleceği ve daha gelişmiş bir şekilde oyuncuların karşısında olacağı açıklandı.

DEV GTA V TESTİMİZ

Oyun çıktıktan sonra ilk üç ay boyunca PS5 için bedavaya verilecek. Epic Games’te de PC için bedava dağıtılmış olan GTA V, böylece neredeyse herkesin oynayabileceği bir oyun olacak. Yeni GTA oyunu çıkmadan önce herkesin GTA V oynamasını sağlamak güzel bir hamle doğrusu.

GTA Online seven PS4 oyuncuları için de haberler şahane. Rockstar Games, oyunun PS5 versiyonunu beklerken oyunculara bir kıyak yapalım demiş. Oyunu PS4 üzerinden oynamış olan PlayStation Plus üyeleri, GTA V’in PS5 versiyonu çıkana kadar her ay 1 milyon dolarla ödüllendirilecek. Oyuna girenlerin parası girişten sonra 72 saat içerisinde Maze Bank hesaplarına yatmış olacak.

Grand Theft Auto V’in PS5 versiyonunda birçok yeni farklı özellik bulunacak ve oyun konsolun gücünden faydalanarak daha gelişmiş bir şekilde oyuncuların karşısına çıkacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Bence 3 ay gereksiz şöyle ki Ps5 alanın paradı vardır Ps4’te alabilir ya da Pc. Çoğu Ps4 alan Gta5’i eksik etmiyor, Pc oynayanlar da Epic Games üzerinden almıştır.Ayrıyeten Gta5 için çok grafik modu var ve oyun zaten eskimeye başladı.Ps5 sistemi iyi olabileceği için grafikler daha iyi ya da başka şeyleri daha iyi olabilir.Sanırım Ps5 konusunu Türkiye için konuştum her neyse, Günaydınlar!
    Kısaca; bence 3 ay az.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir