Anasayfa > Oyun Haberleri > Grounded İki Günde Bir Milyon Oyuncu Barajını Aştı

Grounded İki Günde Bir Milyon Oyuncu Barajını Aştı

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen hayatta kalma oyunu Grounded, Steam üzerinde erken erişim sürecine girdi ve 2 günde 1 milyon oyuncuya ulaştı.

Obsidian Entertainment ve Grounded oyunun geliştiricisi resmi Twitter hesapları üzerinden bir milyon oyuncuyla ulaştıklarını duyurdu. Oyuncu kitlesine minnettar olduğunu da ekleyen oyun geliştiricisi Adam Brennecke aşağıdaki tweet’i paylaştı.

“Grounded ilk 48 saatte 1 milyon oyuncuya ulaştı. Herkese teşekkür ederiz! Siz olmasaydınız biz de burada olmazdık.”

Tek ve çok oyunculu oyun modlarına sahip olan Grounded geçtiğimiz günlerde Steam’de çıkış yaptı. Karınca boyutundaki çocukları canlandırdığımız ve zeminin üstündeki binbir tehlikeden kaçarak hayatta kalmaya çalıştığımız oyun Steam’in en çok satanlar listesine de girmiş oldu. Oyunda parmak boyutundaki çocuk karakterleri canlandırıyor ve evin arkabahçesinde maceralara atılıyoruz. Sinekler, örümcekler ve envai çeşit böceğe karşı mücadele verdiğimiz oyun böcek fobisiyle yüzleşmek isteyenler için iyi bir seçenek olabilir.

Grounded

Yoğun ilgi gören hayatta kalma oyununun geleceği ile ilgili bir demeç verildi.

“Oyunda aylık güncellemeler olacak ve ilk güncelleme 27 Ağustos tarihinde gelecek.”

Oyunun geliştiricisi Adam Brennecke güncelleme hakkında pek fazla detay vermese de yapımın gördüğü ilgiden oldukça memnun. Obsidian Entertainment tarafından geliştirilmeyecek tarzda bir oyun şeklinde duyurulan yapım severek oynanmaya devam ediyor. Oyun Xbox One ve PC platformlarına çıkış yaptı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir