Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA 5 Online Yeni Heist Görevi ve Harita Güncellemesi Alıyor

GTA 5 Online Yeni Heist Görevi ve Harita Güncellemesi Alıyor

Rockstar Games’in resmi Twitter hesabında bir video paylaşıldı. GTA 5 Online yeni heist görevi ve harita genişlemesi alıyor.

GTA 5 Online tarihinde ilk kez büyük çapta bir güncelleme alacak. Bir adet fragmanın da eşlik ettiği duyuru, geçtiğimiz gün Rockstar Games’in resmi Twitter hesabında paylaşıldı.

GTA 5 Online için yayınlanan yeni videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Denizaltı radar seslerinin de duyulduğu gizemli fragmanda bir cesedin kıyıya vurduğu görülüyor. Kimliği belirlenemeyen ya da kasıtlı olarak paylaşılmayan kişiler için kullanılan John Doe ismi de cesedin üzerinde beliriyor. El Rubio ile bağları olduğu da anlaşılan karakter hakkında ise henüz başka bir bilgi yok.

10 saniyelik fragman GTA 5 Online yeni heist ve harita genişlemesine dair detayları da üstü kapalı bir şekilde gösteriyor. Videoda bir ada olacağı düşünülen yeni GTA 5 haritası da yer alıyor.

Bir bilgisayar arayüzünün gösterildiği ve gizli bir dosyanın açıldığı fragman, GTA 5 Online yeni DLC’si için ilk adım oldu diyebiliriz. Yeni bir GTA oyununa kadar GTA 5 Online üzerinden yıllardır ekmek yiyen Rockstar Games, oyunun çevrimiçi tarafı için belirli aralıklarla güncellemeler yapıyor. Hala büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunun yeni ek paketi, yapımın aldığı en büyük güncelleme olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir