Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA Online, Uzaylı Kostümlerini Bedava Yaptı!

GTA Online, Uzaylı Kostümlerini Bedava Yaptı!

GTA Online kapsamında çıkan uzaylı savaşlarının ardından Rockstar durumu fark edip kıyafetleri bedava yaparak oyunculara yardımcı olmaya karar verdi.

Geçtiğimiz haftalarda patlak veren uzaylı olayı, GTA Online kitlesinin başına gelen ilginç olaylardan biriydi. Yeşil uzaylı kıyafeti giyip beraber gezerek diğer oyunculara terör estirenlere karşı mor kıyafetliler de gelmişti. Uzaylı kıyafeti giyen insanlar, ellerindeki bilardo istekalarıyla milletin üzerine üzerine koşup herkesi öldürüyordu. Morlar ile yeşiller karşılaşınca neler olduğunu siz de tahmin edebiliyorsunuzdur zaten.

GTA Online’da Uzaylı Savaşları Başladı!

Oyun içi parayla satın alınan bu uzaylı kıyafetlerinin fiyatı ise birazcık tuzlu. Mor uzaylı kıyafeti 330.000 dolarken yeşil uzaylı kıyafeti oyunculara 358.000 dolardan satılıyordu. Bu ay oyuna giren her oyuncunun hesabına 500.000 yatıracağını müjdeleyen Rockstar, bununla da kalmayıp bu kıyafetleri tamamen bedava yaparak herkesi bu savaşa sürüklemeyi hedefliyor. Bu bilgi resmî olarak doğrulanmasa da birçok GTA Online oyuncusu Reddit üzerinden kıyafetleri bedavaya aldığını bildirmiş durumda.

GTA Online, Bu Ay Oyuncularına 500 Bin Dolar Veriyor!

Bedavaya verilen tek şey kıyafetler olmadı ayrıca. Rockstar Games, savaşa katılmak isteyen oyunculara bir jest daha yapıp Ammunation mağazalarında istekaları bedavaya vermeye karar verdi. Bunun da henüz resmî olmadığını, sadece oyuncular tarafından belirtildiğini söyleyelim.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir