Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA Online Yaz Güncellemesi ile Yeni Silahlar Geleceği Söyleniyor

GTA Online Yaz Güncellemesi ile Yeni Silahlar Geleceği Söyleniyor

Yeni bir sızıntıya göre, GTA Online için önümüzdeki haftalarda çıkması beklenen yaz güncellemesiyle oyuna yeni aktivitelerin yanı sıra 2 yeni silah ve bir sürü araba geliyor.

GTA Forums’da bir gönderi paylaşan ”alloc8or’‘ isimli bir kullanıcı, sıradaki GTA Online güncellemesi hakkında yeni bilgilere sahip olduğunu söyledi. Bu forum postu, daha sonra Rockstar haberleri hakkında son serece güvenilir bir kaynak olan ”TezFunz2” tarafından Twitter’da da ‘Yeni DLC bilgileri’ başlığı ile linklendi.

Verilen bilgilere göre oyuna yeni serbest paraşüt aktiviteleri eklenecek. GTA Online veya GTA 5 hikaye modunu daha önce oynayanlar oyundaki paraşütlü atlama aktivitelerini hatırlayacaktır. Söylenene göre sıradaki güncellemenin teması bunlar.

Buna ek olarak dosyalar 26 yeni araba ve 2 yeni silah için yer ayırmış. Silahlardan birinin isminin ise ‘Tactical Rifle’ olduğu söyleniyor.

Son olarak sızıntı, Los Santos dışında da bir aktivite olabileceğini söylüyor ancak bunun varlığını destekleyecek bir şey söylemiyor, yani muhtemelen bundan tam olarak emin değiller. Bilindiği üzere GTA Online’a eklenen son soygun bizi oyunun ana haritasından ayırmış ve tamamen ayrı bir ada olan Cayo Perico adasına götürmüştü. Benzer bir şey görecek olabiliriz. Belki de farklı farklı şehirlerde paraşüt yapacağızdır, Rockstar’ın sağı solu belli olmaz.

Rockstar GTA 4 ve Red Dead Redemption Remaster’larından Vazgeçti

Şimdiye kadar yazları hep güncelleme alan GTA Online’ın bu yaz da bir DLC’ye sahip olacağı henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da TezFunz2, güncellemenin oldukça yakın zamanda çıkış yapmasını bekliyor. Tam tarih olarak 19 Temmuz 2022’yi tahmin ediyor.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir