Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA Online1 Milyon Dolar Dağıtıyor!

GTA Online1 Milyon Dolar Dağıtıyor!

GTA Online 1 milyon dolar dağıtıyor! Yanlış duymadınız! GTA Online milyoneri olmak için yapmanız gereken ise çok basit, oyuna giriş yapmak!

Rockstar Games‘in cömertliği üzerinde! Sevilen seri Grand Theft Auto‘nun online multiplayerı GTA Online içinde oyunculara 1 milyon dolar verilecek. Ödülü alabilmek için 12 Şubat tarihinden önce giriş yapmanız yeterli. Oyunu sürekli oynayanlar paralarına çoktan kavuşmuş olsalar gerek! Eğer oyunu ara sıra oynuyorsanız 12 Şubat’tan önce mutlaka giriş yapıp ikramiyenizi kazanın.

Rockstar’ı böyle bir hamleye iten şey ise bir kutlama. Rockstar Games, Aralık 2019’da oyuna eklenen Diamond Casino Heist ile en karlı ayını yaşadı. Her oyuncuya verilecek olan 1 milyon dolar, bu kutlamaların bir parçası olarak dağıtılacak. GTA Online’da dağıtılan 1 milyon doların, oyun içinde mükemmel olmasa bile oldukça iyi bir para olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca “1 milyon dolar” rakamsal olarak simgeleşmiş bir mebla olduğu için bunun harika bir PR hamlesi olduğunu söylemeden de geçemeyeceğiz.

GTA Online ve diğer oyun haberlerini aynında öğrenmek için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Siz ikramiyenizi aldınız mı? Oyun parasını ne şekilde değerlendireceksiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir