Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA Vice City Müzik Atma – GTA: VC Şarkı Atma

GTA Vice City Müzik Atma – GTA: VC Şarkı Atma

Rockstar Games tarafından 2002’de çıkarılan GTA Vice City için müzik atma işlemini yazımızda anlattık. GTA Vice City müzik yükleme nasıl yapılır?

GTA Vice City, piyasaya 2004 yılında Rockstar Games tarafından sürülen, sürüldüğünden beri severek oynanan bir oyun. Bu oyunda birçoğumuz eğlenceli vakitler geçirdik, zamanına göre çok başarılı olan oyunu takdir ettik. Oyunda sürülen arabalarda bir de radyo sistemi var. Bu radyoda istersek kendi attığımız müzikleri çalma imkanımız var. Bu işlemi nasıl yapabileceğinizi yazımızın devamında sizlere adım adım anlattık. GTA Vice City müzik atma işleminin detaylarını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

GTA Vice City Müzik Atma

  • Müziği bilgisayarınıza MP3 olarak indirin
  • Oyunun bulunduğu dosyayı bulun
  • Oyun dosyalarının içindeki mp3 klasörüne girin
  • İndirdiğiniz müzikleri mp3 klasörünün içine atın
  • Oyunda müziğin keyfini çıkarın

GTA Vice City Şarkı Atma İşlemi

GTA Vice City şarkı atma işlemi birkaç basit adımdan oluşuyor, gayet kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Öncelikle oyuna eklemek istediğiniz müzikleri MP3 olarak bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Bunu yapmak için YouTube’dan müziğin linkini kopyalayıp herhangi bir indirme sitesiyle müziği bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ardından oyunun kurulu olduğu dosyayı bulmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle “Bilgisayar” sekmesindeki oyunu yüklediğiniz sürücünün içinde, “Program Dosyaları” kısmındaki “Rockstar Games” klasöründe olacaktır. Bilmiyorsanız veya bulamadıysanız oyunun ikonuna sağ tıklayarak “Dosya konumunu aç” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Ardından oyun dosyalarındaki “mp3” isimli klasöre girip istediğimiz müziği bu klasöre atıyoruz. İşlem bu kadar, bunu yapmanızın ardından oyuna girip R’ye basa basa müziklerinizin bulunduğu radyoya girebilirsiniz. İstediğiniz müziği oyunun içinden dinleyebilirsiniz.

GTA Vice City şarkı atma yazımız umarız işinize yaramıştır, işinizi gördüysek bir yorumla bizlere teşekkür edebilirsiniz. İyi oyunlar diliyoruz!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir