Anasayfa > Oyun Haberleri > Guild Wars 2’nin Steam Çıkışı Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Guild Wars 2’nin Steam Çıkışı Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

ArenaNet tarafından geliştirilen MMORPG oyun Guild Wars 2’nin Steam çıkışı belirsiz bir tarihe ertelendi, ekip oyun içeriğine odaklanacak.

Geliştirici ekip, sitelerinde paylaştığı açıklama yazısıyla oyunu Steam’e daha sonra getireceklerini açıkladı. Guild Wars 2’nin Steam çıkışı için kesin bir tarih verilmiş değil. Oyunun Valve’in platformuna çıkışının ertelenmesinin ardından ArenaNet geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni eklenti paketinin üzerinde çalışacak. Geliştiriciler, en önemli önceliğin Guild Wars evreninin yeni bölümünü sorunsuz bir şekilde getirmek olduğunu vurguladı.

“Yazın sonunda sonraki Guild Wars 2 eklentisi olan Guild Wars 2: End of Dragons’ı sizlere ilk kez göstermiştik. Tepkiniz bizi şaşkına döndürdü. Guild Wars evrenine bu yeni bölümü getirmek en yüksek önceliğimiz.

Bunu belirtmekle birlikte Guild Wars 2’nin Steam çıkışını şimdilik bekletme kararı aldık. Bir numaralı önceliğimiz Guild Wars 2: End of Dragons’ı beklediğiniz ve hak ettiğiniz şekilde üretmek. Ek olarak The Icebrood Saga’ya da önceki Living Worlds finallerine yaraşır, belki de onlardan daha iyi olan yeni bir zirve ekleme konusunda tam hız devam ediyoruz.

The Icebrood Saga: Champions’ın ilk trailerını sonraki perşembe günü sizlerle paylaşmayı iple çekiyoruz.”

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir