Anasayfa > Oyun Haberleri > Hades 13 Ağustos İtibarıyla Yeni Nesil Konsollarda Olacak

Hades 13 Ağustos İtibarıyla Yeni Nesil Konsollarda Olacak

Geçtiğimiz senenin en başarılı yapımlarından olan Supergiant Games şaheseri Hades, yeni nesil konsollar için hazırlanıyor.

Pek çok ödül alan ve roguelike türünün en başarılı örneklerinden olarak gösterilen Hades, önceki yılın büyük ses getiren işlerinden olmuştu. Onlarca ödülü beraberinde getiren oyun bağımsız geliştiricilerin de önüne ışık tutmayı başarmıştı. Tekrar oynanabilirlik yapısıyla oyuncuları sıkmadan onlarca saat geçirmelerini sağlayan bu enfes yapımın 13 Ağustos itibarıyla pek çok cihaz için çıkış yapacağını öğrendik.

Roguelike Nedir? Rogulite ile Farkları Nelerdir?

Başlangıçta yalnızca PC ve Nintendo Switch platformları için çıkış yapan izometrik godlike oyun, enfes hikâyesi ve bölüm dizaynlarıyla kısa sürede milyonlarca oyuncuya kendisini sevdirmeyi başardı. Özellikle müzikleriyle de öne çıkan bu işi önümüzdeki günlerde PS 5, Xbox Series X ve S cihazlarının yanı sıra önceki nesilden PS 4 ve Xbox One ile de oynayabileceksiniz.

Hades Xbox Game Pass Sistemine de Katılıyor

Sevindirici haberler bununla da kısıtlı değil. Yayımlanan kısa fragmanla birlikte, Xbox Game Pass oyuncularının da unutulmadığını öğrenmiş oldu. Oyun bu konsollara çıktığında Game Pass sistemine de dahil olacak ve dileyen bilgisayar oyuncuları da bu yolla oyunu oynayabilecekler. Henüz deneme fırsatı elde edememiş oyuncular için oldukça sevindirici bir haber. 50 saniyelik fragmanı da aşağıya ekliyoruz. İyi seyirler efendim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir