Anasayfa > Oyun Haberleri > Hades Nintendo Switch’e Geliyor

Hades Nintendo Switch’e Geliyor

Bastion ve Transistor gibi sevilen oyunların geliştiricisi Supergiant Games’in yaptığı rogue-like rol yapma oyunu Hades Nintendo Switch’e geliyor.

hades

Supergiant Games‘in, 2011’de çıkan Bastion ve 2014’te çıkan Transistor adlı oyunları oyuncular tarafından bir hayli beğenilmişti. Şirket Aralık 2018‘de ise yeni oyunları Hades‘i Erken Erişim üzerinden çıkartmışlardı.

Geçtiğimiz günlerde geliştirici stüdyonun kendi internet sitesinde yayınladığı açıklamaya göre Hades 2020 sonbaharında Nintendo Switch‘e çıkış yapacak. Bu çıkış oyunu 1.0 versiyonu ile Steam ve Epic Games Store‘da Erken Erişimden çıkması ile eş zamanlı olacak. Nintendo’nun Indie World adlı etkinliğinde oyunun Switch üzerindeki ilk oynanış videosu da yayınlandı.

hades oyun

Supergiant Games açıklamasında Hades’in önceki oyunlarının en iyi ve beğenilen özelliklerini taşıdığını ve şuana kadar ki en büyük ve tekrardan oynanabilirliği yüksek oyunları olduğunu belirtti. Oynanış mekanikleri dolayısıyla oyunun Nintendo Switch için uygun olduğunu da ekledi. Oyunun diğer konsollara da çıkış yapması için uğraştıklarını belirten stüdyo şimdilik önceliklerinin 1.0 versiyonu olduğunu açıkladı. Ayrıca oyunun çıkış tarihini yakında açıklayacaklarını da belirtti.

Aşağıdan ise oyunun yeni yayınlanan 1.0 versiyonu fragmanını izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir