Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life 2 Açılış Bölümü VR’a Geliyor!

Half-Life 2 Açılış Bölümü VR’a Geliyor!

Half-Life 2 VR’da yer almaya hazırlanıyor. Half-Life anonim mod geliştiricileri Project 17’yi duyurdu! Project 17 ile, Half-Life 2’nin açılış bölümü Point Insertion, Half-Life Alyx içine eklenecek ve VR deneyimi sağlanacak!

Dünden Bugüne Half-Life Serisi #2 (Half-Life 2)

Steam’in ve Left 4 Dead, Counter Strike gibi ünlü serilerin geliştiricisi Valve tarafından geliştirilen Half-Life 2’nin VR’da yer alacağı mod yapılıyor. Anonim mod geliştiriciler tarafından açıklanan yeni proje ile Half-Life 2’nin açılış bölümü Point Insertion, Half-Life Alyx’in içine eklenecek. Modun tanıtımı için açılan resmi YouTube sayfasında yayınlandı.

Project 17 Hakkında

Anonim Half-Life mod geliştiricileri tarafından geliştirilecek VR modu Project 17, Half-Life 2’nin daha çok yürüme ve keşif yapma ağırlıklı ilk açılış bölümünün VR için uyarlanmış hali olarak karşımıza çıkacak. Oyunun bu bölümü VR için oldukça uygun bir bölüm niteliği taşımakta. Half-Life Alyx’in üzerine modlanacak Project 17 sayesinde bu bölümü VR’da deneyimleme şansı yakalayacağız.

Half-Life 2 Hakkında

2004 yılında piyasaya sürülen yapım, çıkış yılında 40’tan fazla ödül alarak adını tarihe yazmayı başarmıştı. Valve’ın en başarılı oyunları arasında gösterilen Half-Life 2, ardından çıkan Episode One ve Episode Two ile hikayeyi genişletmişti ve oyuncuları sevindirmişti. Hikaye her ne kadar yarım kalıp oyuncuları üzse de başarılı bir oyun olarak dillerde dolaşmaya devam ediyor.

Acaba Project 17 Half-Life severlerin beklentilerini karşılayabilecek mi? Projenin çıkış tarihi henüz belli değil ancak duyurusu yapıldı. Project 17 hakkında gelişmeleri buradan öğrenebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir