Anasayfa > Oyun Haberleri > Half Life 2 Remastered Geliyor! (Ama Valve’dan Değil)

Half Life 2 Remastered Geliyor! (Ama Valve’dan Değil)

Bir grup hayran tarafından yapılan ve şimdiden heyecan yaratan Half Life 2 remastered projesi karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en unutulmaz serilerinden olan Half Life gerek ilk oyunu, gerekse de peşinden gelen devam yapımları ile her birimizin gönlünde apayrı bir yere sahip. İlk oyunun piyasaya çıktığı tarih olan 2004 yılının üzerinden ise dile kolay tam 17 yıl geçmiş vaziyette. Bu 17 yıl içerisinde Valve Half Life 2 Episode 1 ve Episode 2 ile hayranların karşısına çıktı. Bunun haricinde Half Life serisine dair Valve cephesinden gördüğümüz son resmi adım ise geçtiğimiz yıl VR platformlar için çıkışını gerçekleştirmiş olan ve pek çok ödüle layık görülen Half Life Alyx oldu.

Half Life 2 remastered

Half-Life 2 Hileleri ve Konsol Komutları

Şimdilerde ise serinin hayranlarını heyecanlandıran bazı gelişmeler yaşanıyor. Half Life 2 remastered sürümü ile karşımıza çıkmak için gün sayıyor, ancak yapımın hayranlar tarafından hayata geçirildiğini de bilmekte fayda var. Steam Database üzerinde Half Life 2 Remastered Collection adıyla ortaya çıkan proje ikinci oyuna ek olarak Episode 1 ve 2‘yi de karşımızda görebileceğimize işaret ediyor. Tıpkı ilk Half Life oyununun çok sevilen hayran yapımı remake’i Black Mesa‘da olduğu gibi bu projenin de Steam üzerinden oyuncularla buluşması planlanıyor. Half Life 2‘nin grafiklerini elden geçirmenin yanı sıra pek çok iyileştirme de bulundurması beklenen yapımın çıkış tarihi ise şimdilik gizemini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir