Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life Alyx Yayın Tarihi Kesin Olarak Açıklandı

Half-Life Alyx Yayın Tarihi Kesin Olarak Açıklandı

Half Life Alyx yayın tarihi sonunda açıklandı. Haberler bu kadar da değil! Türkiye’de Half-Life: Alyx’i ne zaman oynayabileceğiniz yazımızda.

13 yıl aradan sonra gelen Half Life oyunu, geek dünyasında büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Ancak Valve’in sürekli tarih erteleme huyu sevinçle karışık bir endişe de yaratmamış değildi. Neyse ki, Valve bu sefer oldukça kararlı çıktı ve daha önce de açıklanan 23 Mart tarihi artık saatleriyle de birlikte belli!

Half-Life Alyx yayın tarihi çeşitli ülkeler için aşağıdaki gibi açıklandı:

PDT – 23 Mart, 10.00
EDT – 23 Mart, 13.00
GMT (Londra, Birleşik Krallık) – 23 Mart, 17.00
Avustralya EDT – 24 Mart, 04.00

Bu tarih ve saat bizim için 23 Mart, 20.00‘a tekabül ediyor.

 

half life alyx

Diğer Half-Life Oyunları Steam’de Ücretsiz

Eh, Half-Life oyunlarını severek büyüdüyseniz bile 13 senelik bir hikayeyi hatırlamak oldukça zor. Valve de bunu fark etmiş olmalı ki Half-Life:Alyx’in çıkma arifesinde bazı Half-Life oyunlarını ücretsiz yapmış. Ücretsiz Half-Life oyunları Steam üzerinden indirilebilir. Ücretsiz olan Half-Life oyunları:

Half-Life
Half-Life2
Half-Life2: Episode 1
Half-Life2:Episode 2

Eğer oyunun hikayesine aşina değilseniz ve Alyx’i oynamayı düşünüyorsanız, hazır bedava da olmuşken kesinlikle indirip oynamalısınız.

Half-Life:Alyx ve diğer oyun haberlerini anında öğrenmek için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Half-Life oyunlarını daha önce oynadınız mı? Serinin diğer oyunlarının ücretsiz olmasından faydalanacak mısınız? Peki, Half-Life Alyx’i çıkar çıkmaz almayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir