Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo 3 PC Sürümünün Çıkış Tarihi Duyuruldu

Halo 3 PC Sürümünün Çıkış Tarihi Duyuruldu

Halo serisinin sevilen oyunu Halo 3 PC yolcusu oluyor. Duyurulan çıkış tarihi ile beraber oyuna dair bir video da yayınlandı. Detaylar haberimizde.

2007 yılında konsolları kasıp kavuran Halo 3, 14 Temmuz tarihinde PC platformu üzerinde oynanabilir olacak. Bugüne kadar sadece Xbox 360 üzerinde oynanabilen ve 343 Industries tarafından geliştirilen Halo 3, 13 yıl sonra bilgisayar platformuna gelecek.

Halo: The Master Chief Collection sürümünde çıkışını yapacak olan oyun için bir video yayınlandı. Halo Insider Program bünyesinde yapılan testlerden sonra açıklanan çıkış tarihiyle serinin severleri oldukça heyecanlandı. Steam kullanıcıları için indirimli olarak satışa sunulacak olan oyun, Xbox Games Pass sahipleri için ücret ödemeden oynanabilecek. Çıkış tarihiyle beraber yayınlanan videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Temelinde bir konsol oyunu olan Halo 3, PC platformuna aktarılırken birçok bağlamda da geliştirildi. Grafik bazında 4K çözünürlüğü destekleyecek olan Halo 3, yeni eklenen ayarlar sayesinde bilgisayar platformunda optimum derecede performans vermeyi hedefliyor. Çok oyunculu yönüyle öne çıkmayı başarması sebebiyle PC platformuna aktarılmadan önce bu bağlamda da test edildi.

Oyunun geliştirici firması 343 Industries’in bu ay sonuna doğru yeni nesil Halo Infinite oyununu göstermesi bekleniyor. Halo Infinite, 24 Temmuz’da Microsoft tarafından düzenlenecek olan Xbox Game Studios etkinliğinde göreceğimiz yeni nesil oyunlardan bir tanesi olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

5 Yorumlar

  1. “I have defied gods and demons. I am your shield. I am your sword. I know you. Your past, your future.”

  2. Sonunda. Biraz kaliteli oyun oynamam gerekiyordu.

  3. Halo doomdan sonra en karizmatik karakter olabilir

  4. Reis karakterin adı: Spartan 117
    Nam-ı diğer: MasterChief
    Doğru bilinen yanlışlardan biridir aslında. Suçlamıyorum seni. Cidden karizmatik bir karakter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir