Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo 4, 17 Kasım’da PC’deki Çıkışını Yapıyor!

Halo 4, 17 Kasım’da PC’deki Çıkışını Yapıyor!

Ülkemizde fazla oynanmasa da dünya çapında efsaneleşmiş bir FPS olan Halo 4, Master Chief Collection kapsamında bilgisayar çıkışını 17 Kasım’da yapıyor.

Master Chief Collection tamamlanıyor. Halo’nun oyunlarını tek pakette toplayan Microsoft, son oyunun da koleksiyona eklenme tarihini açıkladı. Master Chief Collection’ın son oyunu olarak seriye girecek olan Halo 4, bilgisayar oyuncuları için 17 Kasım’da çıkışını yapacak. Müjde, Halo’nun resmî Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Microsoft’un yeni nesil oyun konsolları Xbox Series X ve Series S’in çıkış oyunu olarak duyurulup oyuncuları heyecanlandıran Halo Infinite’in çıkışı önümüzdeki yıla ertelenmişti. Serinin oyuncuları Halo Infinite’e yakın zamanda kavuşamayacak olsa da yeni nesil konsollarda da The Master Chief Collection 17 Kasım’da erişilebilir olacak.

Xbox Game Studios’un yayımcılığını üstlendiği Halo serisinin tamamlanan koleksiyonuna içeriğinin bolluğuna oranla gayet uygun bir fiyata ulaşabiliyorsunuz. Steam üzerinden 65 TL’ye satılan Halo: The Master Chief Collection’a Xbox Game Pass’ten de erişebiliyorsunuz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Wake up, Chief.
    I need you.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir