Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Çeşitli Nedenlerden Dolayı Ertelendi

Halo Infinite Çeşitli Nedenlerden Dolayı Ertelendi

Xbox Game Studios tarafından geliştirilmekte olan ve uzun süredir beklenen Halo Infinite 2021 yılına ertelendi. Detaylar haberimizde.

Xbox ve Microsoft cephesinin en sevilen oyun serilerinden birisi olan Halo, yeni oyunu olan Halo Infinite ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. 2020 Aralık gibi çıkması planlanan oyun bugün yapılan açıklama ile 2021 yılına ertelendi.

Halo Infinite

Halo Infinite’in başındaki isim Chris Lee yaptığı açıklamada zorlu bir karar alarak oyunun çıkışını 2021’e ertelediklerini belirtiyor. Bu sayede akıllarındaki Halo oyununu yapmak için geliştirici ekibe gerekli süreyi sağlayacaklarını belirten Lee bu kararın arkasında pek çok neden olduğunu söylüyor. Bu sorunlar arasında Covid’in neden olduğu sorunlar da olduğunu belirtiyor.

“343 Industires’deki ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz ancak oyunu bu yıl sonunda çıkarmak hem ekip hem de oyun için sağlıklı olmayacaktır”

“Bunun hayal kırıklığı yarattığını biliyoruz ve bu konuda hislerinizi paylaşıyoruz. Topluluğumuzun yıllardır gösterdiği tutku ve destek harika ve ilham vericiydi. Bu yıl sonunda oyunu topluluğumuzla birlikte oynamayı her şeyden çok istiyorduk.  Bu ekstra süre fanlarımızın da istediğini bildiğimiz en tutkulu Halo oyununu teslim etmek için yapmamız gereken önemli çalışmalara imkan sağlayacak.”

“Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz”

Halo Infinite’in ertelenmesi hakkında yapılan açıklama bu şekilde idi. Xbox One, Xbox Series X ve PC platformlarına gelecek olan Halo Infinite hakkında yeni gelişmeler oldukça bunları size aktarıyor olacağız.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

2 Yorumlar

  1. Doğru karar bence
    Çoğu oyunun gölgesinde kalır eğer bu sene çıkartırlarsa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir