Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Multiplayer Modu Ücretsiz Olarak Oynanabilecek

Halo Infinite Multiplayer Modu Ücretsiz Olarak Oynanabilecek

Halo Infinite multiplayer modu hakkında sızdırılan bilgiler arasında oyunun çok oyunculu modunun ücretsiz olacağı ortaya çıkmıştı. Modun ücretsiz olacağı resmi olarak duyuruldu. 

Xbox Series X için yapılan bir listelemede oyunun çok oyunculu modunun ücretsiz olarak oynanabileceği belirtildi. Fark edildikten kısa bir süre sonra kaldırılan listeleme Smyths adlı bir sitede yayımlanmıştı.

“Efsanevi Halo serisi en geniş Master Chief seferi ve çığır açacak ücretsiz çok oyunculu deneyimi ile geliyor. 120 FPS’e ulaşan performans ve Xbox Series X ile kesintisiz bir oyun deneyimi yaşayın.”

Daha önce Xbox Series X için birçok sızıntıyı paylaşan kullanıcılar modun ücretsiz olacağını doğrulamıştı. Microsoft’un sızıntıya resmiyet kazandırmasıyla beraber Halo Infinite multiplayer modunun herkes tarafından yüksek performansla oynanabileceği kesinleşti.

Grafik ve görsel bağlamda birçok eleştiri alan Halo Infinite, çok oyunculu modunun ücretsiz olmasıyla birçok oyuncuyu sevindirdi. Serinin hayranları ise ücretsiz FPS’lerdeki toksik seviyenin artacağından endişeli.

Oyunun sekiz dakikalık sefer oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Halo Infinite multiplayer modu hakkındaki detaylar modun sadece ücretsiz olacağından ibaret. Geliştirici firma 343 Industries tarafında moda dair henüz kapsamlı bir açıklama yapılmasa da geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir geliştirici blogunda oyunun grafiklerine dair sorular cevap buldu. Halo Infinite bu yıl içerisinde çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Bir Halo hayranı olarak Halo serisine 4 ten sonra yükselemedim neden bilmiyorum. Hala biraz hype var ama eskisi kadar değil. Infinite son oyun mu olması planlanıyor? (Ona bile bakmadım çünkü)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir